2012. október 27., szombat

A Voice 3. adása

Már 26 énekest válogattak ki a mesterek:

Malek Andrea most mindössze 1 fővel bővítette csapatát, - így nála 6 fős a létszám:

A most tizennyolc éves Veréb Tamás már tíz éve színpadon van: gyerekszínészként kezdte, majd hét évig járt zeneiskolába, énektanárhoz, kitűnően zongorázik is. Az énektanárnőjével érkezett a Meghallgatásra, akinek legfőbb tanácsa az volt, hogy bátran eressze ki a hangját és legyen önmaga. A fiatal srác vágya az volt, hogy mind a négy Mester megforduljon, de szíve szerint Andit választotta volna. Kívánsága teljesült, hiszen mostantól az egyetlen női Mester csapatát erősíti.


Caramel is 1 versenyzővel bővítette csapatát, - így most nála is 6 fős a létszám:

Ciklámen miniben, kobaltkék szempillákkal és felcsavart hajjal robbant be a Meghallgatásra Bokor Marianna, akit népes családja kísért el. A civilben egy kórházban dolgozó lány már évek óta tanul énekelni és a színpad sem idegen számára. Hangja sokakat emlékeztet Amy Winehouse-ra, Marianna tőle választott egy dalt, amivel sikerült meggyőznie Caramelt. Bár a Valerie című számot sok helyen átdolgozta, „mariannásította”, neki ugyanis nagyobb a hangterjedelme, mint Amynek volt. A magabiztos lány a Mesterek kritikáit is szívesen vette, egyáltalán nem vette zokon, hogy ők nem fordultak meg.


Mező Misi most is 3 főt is szerzett, mint az előző adásban - csapatának létszáma most már 7 fő:

Zala megyéből érkezett Agárdi Szilvi, akit édesapja kísért el a Meghallgatásra. A tizenhét éves lány már pici kora óta énekel, de csak egy éve foglalkozik komolyabban a hangképzéssel. Szilvi aliglátó, ám elmondása szerint már megbékült ezzel a helyzettel: a látás helyett hangot kapott a jóistentől. Egy speciális gép segítségével gyakorol, csiszolgatja a dalokat, felveszi és visszahallgatja őket. A meghallgatás előtti gyors sminkelés után édesapja büszkén dicséri meg „jól áll ez a pír”. Egy kicsit izgult, hogy jól sikerüljön az előadása, ám ez szerinte csak természetes drukk. Végül fantasztikusan teljesített….. úgy fogalmazott, hogy érezni lehetett a levegőben valami különlegeset. Szilvi a megérzéseire hallgatott és Misit választotta Mesterének.

A szőke Ladányi Patríciának nem ez az első megmérettetése: édesanyja tizenkét éves korában vitte el az első tehetségkutatóba. Azóta eltelt nyolc év és Patrícia úgy érezte, hogy a sok tanulás és gyakorlás után készen áll arra, hogy megvalósítsa álmait. A négy Mester mindegyike megfordult, Patrícia végül Misi mellett döntött.

Pákai Petra már ötéves korában egy reklámfilmben énekelt – azóta eltelt pár év és ma már saját zenekarával járja az országot. Petra már a várakozás során kitűnt a tömegből: a cseppet sem visszafogott lány nevetésétől volt hangos a terem, a jókedve mindenkire átragadt. Ének- és nyelvtanárként is dolgozik, emellett négy zenekarban is játszik. Elképesztően pozitív kisugárzása a Mestereket sem hagyta hidegen, Petra pedig a temperamentumos Misi mellett döntött. Egyben biztosak lehetünk: a kitűnő hangok mellett érzelmekben és humorban sem lesz hiány!


Somló Tamás 4 főt szerzett csapatába, - így már az ő csapata is 7 fős:

A Meghallgatás harmadik részében az eddig megfontoltan válogató és többnyire visszafogott Mester úgy gondolta, nem kispályázik tovább: négy kitűnő énekest is begyűjtött az ezzel hét főre duzzadt csapatába.

Egyikük Perutek János, aki egy nagyobb kitérő után kanyarodott vissza nemrég az énekléshez – a harminckét éves férfi ugyanis sokáig foglalkozott sportmenedzsmenttel, de sportkommentátorként is hallatta már a hangját. Most döntött úgy, megvalósítja az álmait és a magát „legendafüggőnek” tartó Peru reménykedett abban, hogy Somló Tamás megfordul majd a székével. Bevallotta, hogy négy napja minden energiájával az előadására készült és ez bizony meghozta a várva várt eredményt, bekerült Somló csapatába. Egy biztos: a nagy csajozó hírében álló srácnak biztosan jó helye lesz a sok tehetséges hölgy között…

Szintén az ősz Mestert választotta Husnullina Regina is, aki nem csak hangjával, hanem zongorajátékával is lenyűgözte hallgatóságát. A különös nevű nő Oroszországban született, de már tizenhárom éve él Magyarországon, amikor éppen nem muzsikál, akkor jógaoktatóként dolgozik. Talán ennek is köszönhető, hogy első ránézésre nem gondolná róla az ember, hogy harmincegy éves és egy gyermek édesanyja. A V Riportert is megmozgatta a Meghallgatás előtti várakozáson, ahol kiderült: Mikinek még sokat kell gyakorolnia, hogy igazi jógi legyen… Regina ezzel szemben sikeresen vette az akadályt: kiegyensúlyozottsága, harmóniája az előadásán is érződött, végül a három Mester közül Somló Tamás mellett döntött.

Az erősebbik nem képviseletében a szintén harmincegy éves Weisz Viktor került be a csapatba, aki másfél évtizede vallja magát hivatásos énekesnek. A zene szeretetét édesapjától örökölte, a gitáros papa bandájában kezdett el ő maga is zenélni. Különös képessége, hogy nemcsak saját, hanem mások hangján is kitűnően énekel: Pataky Attilától Korda Györgyig vagy tucatnyi előadót utánzott már. A Meghallgatáson a Voice Banddel közösen hangszerelték át Balázs Fecó egyik slágerét, amivel aztán mind a négy Mestert meggyőzte. Viktor rendkívüli szerénységgel fogadta a dicséretet és végül Somló Tamást választotta.

Weisz Viktor

Czerovszky Heni neve ismerős lehet a poprajongóknak: az elmúlt húsz évben rengeteg lemezen vokálozott, ám hangja a '90-es évek legnagyobb slágereiből lehet ismerős. Most végre arc is párosul ehhez, a profi énekesnő most látta elérkezettnek az időt, hogy megmutassa magát. A várakozás ideje alatt is sok ismerőssel találkozott, nem egyszer a többi versenyző énektanáraival üdvözölték egymást régi barátként. Tapasztalatai ellenére is nagyon izgult fellépése előtt, hiszen – ahogy azt később a V Riporternek elárulta – nem volt száz százalékos az egészsége. Ennek ellenére mind a négy Mester megfordult. Heni izgatottan várja, hogy a legkülönfélébb stílusokban kipróbálhassa magát: ezért is döntött Somló mellett, aki szerinte ugyanolyan szabadszellemű, mint ő és ebben csak támogatni fogja.




... és akik a 3. adásban kiestek:

Két kamasz és egy negyvenes családapa – a harmadik adás kiesői között is különleges hangok és emlékezetes előadásokra bukkanhattunk…

Berke Gábor sem ma állt először színpadon: a negyvennégy éves rocker első gimis zenekarában Ákossal játszott együtt. A meghallgatásra feleségével és bűbájos ikreivel érkezett, a két kicsi egyből játéktérré alakította a várószobát. A háztartásbeli rocker jó néhány tetoválással büszkélkedhet, karjain sas és kobra, hasán egy azték védőszellem díszeleg, hátán pedig gyermekinek születési dátuma. Szerette volna, ha Mező Misi nyomja le a mágikus gombot, úgy gondolta, a szétvarrt bőrű, ám lágyszívű családapával könnyen megtalálták volna a közös hangot.

A tizenhét éves Farkas Sándor Lajos népes családjával érkezett: keresztanyjától unokatestvéréig sokan elkísérték, biztonságot nyújtottak számára. A szerény srác közgazdasági szakközépiskolába jár, egyszer majd ügyvéd szeretne lenni – ugyanakkor különleges adottságát sem szeretné eltékozolni. Ezért is döntött úgy, hogy a Voice-ban méretteti meg magát, hiszen itt a külső nem számít. Nem kis meglepetés érte a Mestereket, amikor a dal végén meglátták a fiút: Mező Misi és Malek Andi is megbánta, hogy nem nyomta le a gombot, szívesen dolgoztak volna az elképesztő magasságokat bíró hanggal.

Szabó Bencéről elmondható, hogy nem az az ideges típus: a Meghallgatás előtt egy babzsákon heverészve próbált lelkiekben felkészülni. A tizenhét éves szentendrei srácnak saját zenekara van, ahol énekel – jelentkezését a Voice-ba a bandatagok is támogatták. Sajnos ez nem volt elég a pimaszul fiatal tehetségnek, egy Mester sem fordult meg. Bence úgy érezte, ő minden tőle telhetőt megtett, legszívesebben Mező Misi csapatába tartozott volna. A kudarc ugyanakkor nem tántorítja el, mindenképpen folytatni szeretné az éneklést, de ő is belátta: még érnie kell egy kicsit.


Forrás: tv2.hu

2012. október 19., péntek

A Voice 2. adása

Nézzük kik jutottak tovább a Voice 2. adásában:

Malek Andrea újabb 3 taggal bővítette csapatát, - így most már 5 fős a létszám:


Abodi Nagy Blanka Székelyudvarhelyről érkezett és egy tizenegy órás vonatút volt a háta mögött – csuklóján egy piros „Good Luck” feliratú karkötő úgy néz ki szerencsét hozott neki. Már a Meghallgatás előtt is azt mondta, hogy Malek Andreával szeretne leginkább együtt dolgozni: a Voice egyetlen női Mesterétől sokat tanulhatna arról, hogyan teljesedjen ki a színpadon. A huszonnégy éves lányt párja és egy barátja kísérte el, csöndesen várakozott és még a továbbjutás után is visszafogottan, szerényen mesélt érzéseiről.


Barátaival érkezett a Meghallgatásra Gyurki Beatrix és ők voltak az egyik legjobb hangulatú társaság, általában nevetéstől volt hangos a környezetük. A magabiztos lány csinos ruhájához passzoló magas sarkú cipőt választott, amivel később meggyűlt a baja... Előadása fantasztikusan sikerült, egy Mester sem bírta ki, hogy háttal ülve hallgassa végig a dalt, mindegyikőjük szerette volna Beatrixet a csapatában tudni. A fiatal lány megkönnyebbülésében eldobta cipőit és leült a színpad közepére – a Mesterek pedig csatlakoztak hozzá és úgy győzködték. Beatrix egyáltalán nem szívbajos: bátran viccelődött velük, kicsit „kellette magát”, végül pedig Malek Andrea mellett döntött.


Tízéves kora óta zenél Schrott Péter, de csak most érezte úgy, hogy tudását megmutatná nagyobb közönségnek is. A hosszú hajú, harminckét éves rockert a barátai kísérték el, a Meghallgatásra azonban már egyedül kellett bemennie. A tapasztalt énekes persze nem esett kétségbe: lendületes előadása először Caramelt és Misit győzte meg, aztán Andi és Somló is megfordult. Péter nem is számított arra, hogy végül neki kell választania, hosszas gondolkodás után döntött az egyetlen női Mester mellett.


Caramel csapata most 2 versenyzővel bővült, - így most nála is 5 fős a létszám:

A tizennyolc éves Berkes Olivér idén érettségizett, de férfias, kiforrott hangjával könnyedén elbűvölte a Mestereket. A meghallgatásra édesanyja nem csak elkísérte, hanem ő maga is a megmérettette magát – anya és fia szurkolói között az éles szeműek Ungár Anikó bűvésznőt is felismerhették, aki végig kitartóan támogatta őket. Olivér már ekkor úgy nyilatkozott, hogy nagyon szívesen dolgozna együtt Caramellel – álma valóra vált, hiszen miután mind a négyen megfordultak, kedvére válogathatott a Mesterek közül.


Nguyen Ahn Quan építészmérnöknek tanul Budapesten, családjával hat éve költöztek Magyarországra. Édesapja, nővére és legjobb barátai kísérték el a Meghallgatásra a magyarul nagyon jól beszélő fiút. Családja egyébként már most nagyon büszke rá, ráadásul a vietnami Voice is éppen most indult. Nem hiába volt benne a bizalom: Caramelt teljesen lenyűgözte a dal, de alaposan meg kellett érte küzdenie, hiszen Misi is őt akarta csapatába. A Quan névre hallgató srácot meggyőzte Caramel, aki úgy fogalmazott, hasonló lelkek lehetnek, ezért tudnának jól együttműködni.


Mező Misi csapata is alakul már, hisz most ő is 3 főt is szerzett, - csapatának létszáma most már 4 fő:

Bűdi Szilárd, már tíz éve dolgozik különböző produkciókban tapsoltató emberként vagy éppen énekesként. Néhány éve köteleződött el végképp a zene iránt: sokkal több időt szán a muzsikálásra és dalokat is elkezdett írni. Magabiztos fellépése már a várószobában is kitűnt, nem véletlenül mozgott otthonosan a kamerák kereszttüzében. A színpadra lépve egyáltalán nem jött zavarba, sőt! Malek Andreát egyszerűen „leandikámozta”, amin a művésznő kissé megdöbbent, ám nem sértődött meg. Szilárd folyamatosan ontotta magából a poénokat és pontosan tudta, hogyan kell feltüzelni a közönséget. Egy biztos: szórakoztató percekben nem lesz hiány, ha Szilárd a színpadra lép!

Bűdi Szilárd, aki "leandikámozta" Malek Andreát


Tóth Gabi energikus slágerét énekelte el Veres Mónika, akinek a neve nem cseng ismeretlenül a zenész berkekben jártasaknak. Caramel, akinek a lemezén már vokálozott is Mónika, egyből megfordult, szinte egyszerre Mező Misivel. Andi és Somló sem várt sokáig, a fiatal lány erőteljes előadása mindenkit lenyűgözött. Mónika sokak meglepetésére Misi mellett döntött. A meghallgatásra egyébként családja kísérte el, akik egyértelműen jobban izgultak, mint az egykori tinisztár – akkor még csak annyit tudott, hogy férfi Mesterrel szeretne dolgozni, a többit az ösztöneire bízta. És bár rengetegszer énekelt már nagyszínpadon, a gratulációkat fogadva bizony elsírta magát…


Még csak huszonegy éves Pál Dénes, aki hangja alapján egy érett férfinak tűnhet. A fiatal srác évek óta képezi magát, egy musical stúdióban tanul. Caramel kritikáját semmiképpen sem érzi bántónak, inkább megpróbál tanulni belőle. Ugyanakkor határtalan boldogsággal tölti el, hogy ketten is küzdöttek érte és alig várja, hogy elkezdhessék a munkát Misivel.


Somló Tamás most csak 1 főt szerzett csapatába, - így most az ő csapata 3 fős:

Berkes Gabriella nagy meglepetést okozott, hangja ugyanis nem egy Mester számára csengett ismerősen. Gabi évek óta a hazai zenei élet sűrűjében mozog, sokakkal dolgozott már együtt, többek között Malek Andreával is. A női Mester elárulta, hogy felismerte kolléganőjének hangját, de egyáltalán nem ezért fordult meg: tiszta és profi hangot hallott, amit szeretett volna a csapatában tudni. Gabriella azonban nem őt választotta, mivel a későbbiekben nem szerette volna, ha Andinak kell döntenie a sorsáról. A bájos énekesnő tizennyolc éves fia, Olivér is eljött a Meghallgatásra, ám nem csak kísérőként: a fiú éppen édesanyja előtt jött le a színpadról, méghozzá Caramel csapatának tagjaként. A várakozás alatt mellettük volt a család barátja, a bűvésznő Ungár Anikó is, aki nyugodtságával támogatta anyát és fiát.



... és akik a 2. adásban kiestek:

Nem először próbálkozott Páll Timea, aki évek óta szeretné megmutatni magát a közönségnek. Szülei és kutyája kísérte el a mindent eldöntő Meghallgatásra, a várakozás feszült pillanataiban a kutyusával játszott – de ez sem tudta feloldani, ahogy később elmondta: óriási terheket vitt fel magával a színpadra, ahová reszketve lépett. Nagyon sokan bíztak a sikerében és most úgy érzi, csalódást okozott és nagyon mérges volt magára. Hiába énekelhette el még egyszer a dalt – bár már tét nélkül – nem jutott tovább. A Mesterek bíztatták, és favoritja, Somló is arra buzdította, hogy ne adja fel.


Arató Veronika három barátnőjével érkezett a Meghallgatásra – legnagyobb rajongója, édesanyja betegsége miatt nem tudta elkísérni. Kicsi kora óta vágyott a csillogásra, hogy énekelhessen és bár már jelent meg lemeze, amivel bejárta az országot, az igazi áttörés mégsem sikerült neki. Ez nagyon megviselte, akkor mély depresszióba esett, melyből férje segítségével sikerült kijönnie. Úgy érzi, mára már megerősödött és egy utolsó próbálkozásként jelentkezett a Voice-ba – ennek eleinte nem nagyon örült párja, mivel féltette. Veronika abban reménykedett, hogy Caramel megfordul a székével – úgy gondolja, ő a legjobb magyar énekes, akitől nagyon szeretett volna tanulni.




Forrás: tv2.hu


2012. október 13., szombat

A Voice 1. adása


Elkezdődött a Voice!

Frenetikus hangulatot varázsolta a Voice stúdiójában a Mesterek előadása, akik az LGT legendás dalával, a "Miénk ez a cirkusz" című nótával indították el a Voice énekversenyét.



Az első adásban 8 versenyző jutott tovább:

Malek Andrea csapatában 2 versenyző:

Bakonyi Zsolt előadása: Seven Nation Army - Videó

Zsolt mindent egy lapra téve érkezett a Voice műsorába. Angliai munkahelyén felmondott és hazaköltözött, hogy fejest ugorjon élete nagy kalandjába. Elementáris előadása először Malek Andreát ragadta magával, de néhány másodperc elteltével Mező Misi és Somló Tamás is rácsapott a továbbjutást jelentő gombra. Zsolt végül úgy döntött, Andi csapatában szeretné folytatni a versenyt. Mestere "Gyere, apám!" felkiáltással ölelte keblére.


Schwartz Dávid előadása: Mit tegyek, hogy érezd - Videó

Schwartz Dávid tizenöt éves kora óta számos tehetségkutatóban próbálta ki magát, hatalmas lehetőségként éli meg, hogy a Voice-ban a külső valóban nem számít, ezúttal csakis a hangjára figyelnek majd az emberek. Az ösztöneire hallgató Mező Misi szinte azonnal lenyomta a gombot, a végén még a hideg is kirázta. Malek Andi sem késlekedett sokat, ám ő kivárta a refrént: "olyan szépen vitted az egész ívet, megtöltötted tartalommal a dalt". Caramel nem érezte annyira katartikusnak az előadást, Somló Tamás pedig nem tudta eldönteni, hogy fiú vagy lány énekel. Dávid végül Andit választotta és könnyek között borult édesanyja nyakába.

Caramel csapatában máris 3 versenyző:

Gájer Bálint előadása: Moves Like Jagger - Videó

A maximalizmusra törekvő fiatalember egy különleges feldolgozással állt színpadra és azonnal lehengerelte a Mestereket. Caramel olyannyira a dal hatása alá került, hogy Mező Misi meg is jegyezte: "Caramel, keresed a szavakat, látom, keresed a szavakat…" Valóban nehezen szólalt meg a legfiatalabb Mester, ám roppant büszke volt arra, amikor Bálint választása őrá esett.


Karai Anna előadása: Crush, crush, crush - Videó

Piercing, tetkó, tütü szoknya és bakancs… Anna elképesztő energiával robbant be a Voice Mesterei elé. A produkció után Mező Misi letaglózva összegzett: „Esküszöm még azt is megbocsájtanám neked, ha a koncerteden szájba rúgnál egy bakanccsal. Elképesztő az, amit művelsz!” A fura vallomás tetszett Annának, de Mesteréül Caramelt választotta. A rocker duzzogva vette tudomásul a döntést.


Mohamed Fatima – Szállok a dallal - Videó

Kifejezetten a Voice miatt jött haza Londonból Mohamed Fatima, aki úgy érezte: itt az ideje megmutatni az igazi énjét. A négy éve külföldön élő lány Caramel egyik legnagyobb slágerét választotta, az óriási siker nem is maradt el: az első refrénhez sem ért el, mikor már Caramel, Malek Andi és Somló Tamás is megnyomta a gombot. Mező Misi sem bírta sokáig háttal, így az énekesnő valóban nehéz döntés elé került. A Mesterek ódákat zengtek róla: Malek Andrea egy csodálatos virághoz hasonlította, ám Fatima végül a gombot először leütő Caramelt választotta Mesteréül.



Mezi Misi csapatában még csak 1 versenyző:

Szécsi Böbe előadása: Your Song - Videó

"Őrület" – kiáltott fel meglepetten Malek Andrea, amikor Böbe mind a négy Mestert megszédítve befejezte előadását. Az ítészek egyetlen női tagját nem csak a produkció minősége kápráztatta el, de az is, hogy a színpadon egy Szécsi Sacihoz megszólalásig hasonló lány állt, az ikertestvére: Böbe. A két tehetség csak egy dologban különbözött, a választott Mesterben. A Your Song előadója Mező Misire voksolt.

Somló Tamás csapatában is 2 versenyző:

Pleszkán Écska előadása: Breakin Out - Videó

A különleges bábok szerelmese, Pleszkán Écska tragikus körülmények között elhunyt édesapja, Pleszkán Frigyes jazz-zongorista emléke előtt is tisztelgett, amikor a Voice színpadára lépett. Écska előadása olyannyira megbabonázta Mező Misit, hogy már az első taktusok után megnyomta a gombot és szikrát szórt a szeme, amikor Caramel és Somló is követte a példáját. Bár a raszta-hajkoronát viselő lányért őrült csatát vívott a két fiatal Mester, Écska végül a rangidős Somló mellett döntött, aki így kommentálta a választást: "Nekem már, négy feleségem van…"


Szécsi Saci előadása: Back to Black Videó

A fiatal lány népes kísérettel érkezett a Voice Meghallgatására, édesanyja nevetve mesélte a műsorvezetőnek, Szabó Kimmel Tamásnak: Sacit már ovis korában sem tudták megzabolázni a nevelők. A vadóc versenyző Amy Winehouse dalával állt a színpadra és előadásával szinte egyszerre fordította meg a Mestereket. Somló Tamás így invitálta csapatába: „Ha szereted a régi zenét, akkor gyere hozzám, én is régi vagyok” Saci igent mondott.


 .. és akik nem jutottak tovább, az első adás kiesői:

Nem csak a továbbjutók, hanem a kiesők között is felfedezhettünk ismerős hangokat, ám hiába van szó kiváló hangú énekesekről, tovább csak a legjobbak juthattak.

Hollai Ádám előadása: Virtual Insanty - Videó

Hiába Hollai Ádám feltűnő külseje és megnyerő stílusa, egyik Mestert sem nyűgözte le annyira, hogy megforduljon a székével. A családjában nem ő az egyetlen, aki az éneklést érzi hivatásának: édesapja, Hollai Kálmán, neves operett és musical színész, a meghallgatásra is ő kísérte el. A zenével komolyabban kilenc évesen kezdett el foglalkozni, többek között éppen Somló Tamás tanácsára. Ádám a meghallgatás előtt még úgy gondolta, bukni nem lehet – alaposan átgondolta produkciójának minden elemét, ám ez nem volt elég.
A közönséget azonnal beindította Jamiroquai dalával, de a Mesterek addig hezitáltak a gomb megnyomásával, míg lejárt az idő. Ádám előtt gyorsan bezárult álmai kapuja. A kudarc a színpad mögött várakozó édesapját is mélyen megrázta.


Rúzsa Annamária előadása: Vadvirág - Videó

Élete egy fontos korszakát zárta le a vajdasági lány akkor, amikor a Voice versenyébe jelentkezett. Elvált férjétől és úgy gondolta, itt az idő, hogy megvalósítsa álmát. A Meghallgatásra elkísérte testvére, Rúzsa Magdi is. A Megasztár egykori győztese könnyes szemmel szurkolt nővérének, ám a Mestereket nem győzte meg a lány tehetsége.
A kétgyermekes anyuka előadásának végén sem árulta el vezetéknevét, így a Mesterek nem is sejtették, kinek mondtak nemet. Annamari csalódottan, a fájdalomtól szótlanul távozott a meghallgatásról, ahová Magdi is elkísérte.


Stacy Grady előadása: Just Once - Videó

Stacy Grady nem éppen visszafogottságával tűnt ki a várakozó tömegből – a hölgy ismerős lehet a tévénézőknek akár a Frizbiből is, de számos más helyen is feltűnt hatalmas kebleivel. Stacy online jelentkezett a Voice-ba és csakis a verseny miatt utazott haza az Egyesült Államokból – szeretné maga mögött hagyni a múltját és új életet kezdeni. Ezért is jelentkezett ide, hiszen itt sem a külső, sem a múlt nem számít, csakis a Hang. Hiába az erőteljes előadás és a karakteres hang, egyik Mester sem fordult meg, így Stacy álmai is szertefoszlottak…
Stacy produkciója alatt egy Mester sem fordult meg – Malek Andi úgy fogalmazott, "téged is látni kell". Mező Misi egyenesen kijelentette: Stacy maga a muzsika – a temperamentumos hölgy azonban nem olvadt el a bókoktól és számon kért: ha valóban így gondolták, akkor miért nem fordultak meg? Stacyt persze nem olyan fából faragták, hogy elkeseredjen: indul vissza Miamiba, ahol mindig süt a nap...



Forrás: tv2.hu