2013. január 25., péntek

A Voice döntője - 2013-ban Magyarország hangja: Pál Dénes!

A döntő napján csak a nézői szavazatok számítanak, a Mesterek véleményt mondanak, de nem értékelnek, így csakis a nézőkön műlik ki lesz Magyarország hangja.

Szabó Kimmel Tamás: Twist And Shout

A Beatles fergeteges nótájával robbant be a Voice döntőjének színpadára a műsorvezető, Szabó Kimmel Tamás és a négy döntős: Gájer Bálint, Nádor Dávid, Pál Dénes és Weisz Viktor.


A döntősök vendég művészekkel énekeltek duettet:

Gájer Bálint – Dukai Regina: Ain t No Mountain High Enough

Gájer Bálint nagyon örült annak, hogy a gyönyörű Dukai Reginával énekelhette a legendás Marvin Gaye – Tammi Terrell dalt. A produkció tökéletesen sikerült, a Mestereket lehengerelte az előadás - Mező Misi szerint akár egy pár is lehetne a kettős.



Weisz Viktor - Szulák Andrea: Nagy találkozás

Somló Tamás döntőse olyan partnert kapott maga mellé, aki az elmúlt évtizedekben számtalan stílusban bebizonyította már, hogy a legjobb énekesnők közé tartozik. Katona Klári, Demjén Ferenc, Presser Gábor dalát Szulák Andreával adta elő Viktor. "Nagyon szép volt, ha itt van Presser Pici - aki írta - ő is biztosan elérzékenyült. Megható volt." – értékelte az előadást Somló Tamás.



Nádor Dávid - Bangó Margit: Bomba

Malek Andi döntős énekese, Nádor Dávid úgy érezte, hogy a lehető legnagyobb megtiszteltetésben részesült, hiszen egy legendás énekesnővel, Bangó Margittal duettezhetett.A fantasztikus produkció után a négy mester állva tapsolt, Caramel egyszerűen csak ennyit tudott mondani: "A Királynő mellett így megállni a helyedet, hát nem volt semmi..."



Pál Dénes – Szinetár Dóra: Féltelek

Mező Misi versenyzője, Pál Dénes korábban musicalénekesnek készült - a Voice döntőjében visszatért régi vágyához és Magyarország egyik legnagyszerűbb musical színésznőjével, Szinetár Dórával énekelte el a Color együttes halhatatlan slágerét. "Nem érdekel, hogy milyen a szemed, ami a torkodban van, az csodálatos." - értékelte a hallottakat Caramel.




Ezután egyéni produkciókkal álltak színpadra a versenyzők, a Mesterek utoljára mondták el véleményüket az énekesekről.


Weisz Viktor: Learning To Let Go

Weisz Viktor azt a dalt adta elő a Voice színpadán , amelyet a tavalyi évben legtöbbet játszottak Magyarországon, és amelynek eredeti előadója Heincz Gábor Biga, aki egyúttal a Voice Band tagja is. A produkció nagy sikert aratott a stúdióban. "Legyőzte a saját félelmét, mert még soha nem énekelt angolul a színpadon, gratulálok!" – dicsérte meg énekesét Somló Tamás.


Gájer Bálint: Candy

Bálint magabiztos swing-énekesként indult a Meghallgatáson, és sokáig meg is maradt ennél a műfajnál. A döntő előtt nem sokkal azonban mégis váltott és a döntés bejött. A popslágerekkel is nagy sikert aratott. Ezúttal Robbie Williams nótájával állt a Voice színpadára. "Lehet, hogy a púder-rózsaszín teszi, de ha túl sok táncos lány van körülötted, akkor egyszerűen elvonják a figyelmem. Ilyen táncosok között jobban kell sugározni" – értékelte a produkciót Malek Andrea.


Nádor Dávid: Against All Odds

Nádor Dávid egyszer már próbálkozott egy tehetségkutatóban, de akkor nem járt sikerrel. Az énekes úgy döntött még egyszer, utoljára megpróbálja, és eljött a Voice Meghallgatására. Kiválón vette az akadályokat, minden elődöntőn túljutva a legjobb négy között énekelhetett színpadon. Phil Collins dalának előadásával megnyerte a közönség és a Mesterek szívét is – Malek Andrea állva tapsolta meg énekesét. „Nekem mindig élmény az, ha valaki zenész is, nem hiába adta a bizalmat neked Andi” – értékelte elismerően a hallottakat Somló Tamás.


Pál Dénes: It s Not Unusual

Dénes hangjára a Meghallgatáson szinte azonnal megfordult Misi, aki a Párbajon aztán élete legnehezebb döntését hozta meg, amikor Agárdi Szilvivel szemben őt juttatta tovább az élő adásokba. Önálló produkcióként Tom Jones slágerével állt színpadra... napszemüvegben. Malek Andrea: "Szerintem most kellene elkezdened a versenyt, most mutattad meg legjobban magad".


Újból duettek következtek, ezúttal a versenyzők a Mestereikkel álltak színpadra

Weisz Viktor – Somló Tamás: Annyi mindent nem szerettem még

Weisz Viktor Somló Tamást választotta Mesterének a Meghallgatáson, mert úgy vélte, tőle tanulhat a legtöbbet a Voice-ban. Négy hónappal ezelőtt Viktor talán nem is gondolta arra, eljöhet az a pillanat, amikor együtt énekelnek majd a színpadon.


Nádor Dávid – Malek Andrea: Endless Love

Dávid hangjára mind a négy Mester megfordult a Meghallgatáson, végül ő Malek Andit választotta. A Mester és tanítványa között az elmúlt hónapokban különleges összhang alakult ki, amelyet méltóképpen koronázott meg Diana Ross és Lionel Richie lírai dalának előadása.


Pál Dénes – Mező Misi: Vidéki sanzon

Pál Dénes a Meghallgatáson Mező Misit választotta Mesterének, mert abban bízott, hogy az ő tanácsai segíthetik közelebb a győzelemhez. Dénes jól döntött, hisz ott állhatott a döntő színpadán. Mesterével a Magna Cum Laude nagy slágerét adták elő.


Gájer Bálint – Caramel: Jelenés

Gájer Bálint hangjára mindegyik Mester megfordult a Meghallgatáson. A swingénekes azonban nem kis meglepetést okozott azzal, hogy a korábban vele együtt versenyző Caramelt választotta. Azóta már kiderült: nagyon jól döntött, Mestere olyan tudást hozott ki belőle, amely eddig Bálint előtt is rejtve volt.


A duettek után az LGT zenekar lépett szinpadra a 24 döntős énekessel

LGT: Neked írom a dalt

A legendás együttes első lemeze 41 évvel ezelőtt jelent meg, amelyet azóta szinte megszámlálhatatlanul sok kis- és nagylemez követett. Körbejárták a világot: turnéztak Angliában, Amerikában, és egész Európában, persze a legnagyobb sikereiket itthon érték el. Nekik köszönhetően milliók tudják már, hogy Mindenki másképp csinálja, generációk éneklik, hogy Ringasd el magad, és egy egész ország dúdolja, hogy Neked írom a dalt...


A szavazások lezárása

A negyedik helyen végzett Somló Tamás csapatában induló Weisz Viktor, a harmadik Malek Andrea Csapatában versenyző Nádor Dávid lett.
Végül pedig kiderült, második helyre Caramel csapatában szereplő Gájer Bálint került és
55 %-al Mező Misi csapatában versenyző Pál Dénes lett 2013-ban Magyarország hangja.




Forrás: tv2.hu




2013. január 18., péntek

A Voice elődöntője

Az elődöntő szabálya alapján a Mesterek ma úgy értékelnek, hogy amikor mindkét énekesük elénekelte a dalát, a Mesternek döntenie kell, az egyik énekesnek 60, a másiknak pedig 40 %-ot adhat, azonban a nézői szavazatok a Mesterek döntését felülbírálhatják.


Somló Tamás csapatának versenyzői

Weisz Viktor: Megtalállak még

Az FLM 1995-ös slágerével nyitotta a Voice műsorát Viktor. Az egykori slágerlisták élét ostromló nótát kedvesének ajánlotta a versenyző. Malek Andi nemcsak a produkciót értékelte kitűnőre, hanem azt a szellemiséget is, amivel a versenyben részt vesz az énekes.

Husnullina Regina: Love At First Sight

Regina egy Kylie Minogue nóta feldolgozásával állt a közönség elé. Mező Misi el volt ragadtatva az előadástól, bár azért tett kritikai megjegyzést is: "Saját magadhoz képest is jobban kinyíltál… ha mozogni kell, akkor örvendeztesd meg a férfiakat. Te egy gyönyörű nő vagy, vesd be minden bájadat!"

A két produkció után a Mesternek döntenie kellett, kinek ad 60 és kinek 40 %-ot?
Somló Tamás Husnullina Reginának 60 %-ot Weisz Viktornak 40 %-ot adott



Malek Andrea csapatának versenyzői

Nádor Dávid: Álomarcú lány

Az LGT lírai szerzeményével mutatta meg érzelmes arcát az Argetínából érkezett énekes. "Ármány Andi választotta a dalt" - mutatott Somló Tamás Mester társára, majd folytatta értékelését: "A szívünk vérzékeny ilyenkor, mert annyira összenőtt velünk a dal… nagyon tetszett!"


Schwartz Dávid: Unchained Melody

A Righteous Brothers világhírű slágerét, amely a Ghost című film egyik betétdala is volt, hatalmas sikerrel adta elő Dávid a Voice színpadán. "Nagyon tetszett, egy hős vagy, ez a te pillanatod volt. Tiszta és emberi volt, mint a hófehér zakód." – értékelte a produkciót Caramel.


A két produkció után a Malek Andreának döntenie kellett, kinek ad 60 és kinek 40 %-ot?
A Mester a 60 %-ot Nádor Dávidnak adta és 40% jutott Schwartz Dávidnak


Caramel csapatának versenyzői:

Berkes Olivér: Valerie

A tragikus körülmények között elhunyt Amy Winehouse nagyszerű nótájával szállt versenybe Olivér. A produkció után kemény kritikát fogalmazott meg Mező Misi: "Zavart, hogy minden egyes sor végét cifráztad. Nem szabad. Nem értem, hogy miért kell…"

Gájer Bálint: Apologize

A One Republic lírai dalával ismét levette a lábáról a Voice közönségét Bálint. "Nehéz megszólalni egy ilyen produkció után. Boldog vagyok, mert megtaláltalak a sok lehetőség közül emberileg és zeneileg is" – értékelte Mestere, Caramel.

A két produkció után a Mesternek döntenie kellett, kinek ad 60 és kinek 40 %-ot?
Caramel Gájer Bálintnak adta a 60 %-ot és 40 % kapott Berkes Olivér


Mező Misi csapatának versenyzői:

Veres Mónika: The Greatest Love Of All

Az 1986-os Whitney Houston slágert káprázatos kosztümben adta elő Mónika. Malek Andrea, aki maga is énekli ezt a dal, így kezdte értékelését: „Mónika váltig állítom, hogy a te erőd a lendületben van. "Somló Tamás meghatottan folytatta a Mesterek sorát: "Megríkattál, elérzékenyültem… de nevettem is… magamon, hogy el tudok érzékenyülni. Ami most megjelent a színpadon, az ennek az egész játék az értékteremtő diadala."

Pál Dénes: Kell ott fenn egy ország

Dénest Zorán dala nagyon mélyen megérintette, a próbák során volt olyan pillanat, amikor komolyan elérzékenyült. A produkció után Caramel elégedetlen volt: "Én várnék tőled valami többet, valami meglepőt, amikor nemcsak a nyugalom szakad ki belőled, hanem valami más is."

A két produkció után a Mesternek döntenie kellett, kinek ad 60 és kinek 40 %-ot?
Mező Misi úgy döntött, hogy Veres Mónikának adja a60 %-ot és Pál Dénesnek pedig a 40 %-ot.


Közös produkciók, melyek után már a Mesterek nem értékeltek:

Nádor Dávid és Schwartz Dávid: As

A két Dávid szívet gyönyörködtetően harcolt az álmaiért George Michael és Mary J. Blige dalával a Voice versenyében.

Weisz Viktor - Husnullina Regina: Szerelemre hangolva

Husnullina Regina és Weisz Viktor közt a párbajdal próbáján teljes volt az összhang. Talán még maga Somló Tamás sem gondolta azt, hogy Regina bája és tiszta nyugalma mekkora hatással lesz Viktorra. Emilia és Dobrády Ákos dal hatalmas sikert aratott a stúdióban.

Berkes Olivér - Gájer Bálint: Please Don’t Stop The Music

A próbák során Olivér és Bálint is úgy nyilatkozott, hogy bőven lenne mit tanulniuk egymástól. Míg Olivér magabiztosabb és pontosabb akar lenni, addig Bálint pedig felszabadultabb és lazább. Rihanna nótáját előadva mindketten bizonyították: ez sikerült.

Veres Mónika - Pál Dénes: Time Of My Life

Veres Móni és Pál Dénes mókás próbákon gyakorolták a világhírű film, a Dirty Dancing betétdalát. Előadásuk elsöprő sikert aratott.


Extra produkció:

Hernádi Judit és Tarján Zsófi: Holnap, ki tudja látsz-e még?

Az ország egyik legnépszerűbb színésznője Karády Katalin legendás dalát adta elő lányával, Tarján Zsófival.



A szavazatok lezárása

Először Malek Andrea csapatánál zárták le a szavazást, az összesítés után 52 % -al Nádor Dávid örülhet a döntőbe jutásnak.
A következő Somló Tamás csapata, itt is lezárták a szavazást, az összesítés után 55 % -al Weisz Viktor jutott a döntőben.
Ezután Caramel csapatánál zárult le a szavazás, az összesítés alapján 60 %-al jutott a döntőbe Gájer Bálint.
Végül Mező Misi csapatánál is lezárult a szavazás, az összesítés alapján 64 %-kal Pál Dénes jutott a döntőbe.

A jövő héten 4 férfi hang csap össze, hogy eldőljön, ki nyeri meg a Voice-t, ki lesz Magyarország hangja.



Forrás: tv2.hu


2013. január 11., péntek

A Voice - 4. élő adása

A negyedik élő adásban a Mestereknek már csak 3-3 versenyzője van, ők állnak színpadra, a nézők csak 1 énekest juttathatnak tovább, a két legkevesebb szavazatot versenyző közül a Mester egyet vihet magával..


Malek Andrea csapatának versenyzői

Schwartz Dávid: Crazy

Cee Lo Green örökzöld slágerével robbant be a színpadra Schwartz Dávid. Produkciója előtt Mező Misi is megemelte a kalapját, sőt azt is bevallotta: Dávid a kedvence Malek Andi csapatából.

Schrott Péter: Ezt egy életen át kell játszani

A 90-es évek egyik legnagyobb slágerével, Hevesi Tamás nótájával szántotta fel a színpadot Schrott Péter. Mestere, Malek Andrea állva tapsolta meg tanítványát, Caramel pedig elismerő értékelésében megjegyezte: "lángoltál, egy igazi főnixmadárhoz méltóan!"

Nádor Dávid: Somebody To Love

Hatalmas feladatra vállalkozott Dávid, amikor a Queen dalával állt a közönség elé. Az ikonikus nóta előadása remekül sikerült - Caramelt, Mező Misit és Malek Andreát is egyaránt elbűvölte az énekes.


Caramel csapatának versenyzői:

Gájer Bálint: Skyfall

Bálint odahagyva megszokott stílusát Adele drámai dalát adta elő az élő adásban. „Miközben hallgattam, nem agyaltam azon, hogy mit fogok mondani… Három ember van, akinek jogosítványa van arra, hogy megnyerje, az egyik te vagy.” – mondta értékelésében Mező Misi.

Berkes Olivér: Just The Way You Are

Bruno Mars slágerével Olivér lenyűgözte a közönséget és a Mestereket is. Somló Tamás sem rejtette véka alá elégedettségét: "Most valahogy úgy éreztem, hogy könnyedebben énekeltél mint a múltkor, jobb lettél…"

Henderson Dávid: Will You Be There

Dávid Michael Jackson hallhatatlan dalával megdobogtatta a közönség szívét, ám a Mestereket megosztotta a produkció. Malek Andrea az „üzenet” súlyosságát tartotta problémának, Caramel a hamis hangokat emlegette, Mező Misi még ennél is tovább ment: "Kezdesz elveszni a népszerűség labirintusában. Lehet, hogy egy picit rossz irányba mész."


Mező Misi csapatának versenyzői:

Veres Mónika: Maniac

A Flashdance dalának különleges feldolgozásával osztatlan sikert aratott Mónika. Malek Andrea elismerően értékelt: igen, ez a te "hőmérsékleted"!

Pál Dénes: Földvár felé félúton

Az ismét lírai produkcióval színpadra lépő Pál Dénes Bródy János halhatatlan dalát adta elő. Malek Andrea a drámaiságot túlzónak találta, Mező Misi viszont hitet tett az átdolgozás mellett.

Szécsi Böbe: Use Somebody

Böbe a Kings Of Leon dalát választotta a negyedik élő adásra. Míg Mestere, Mező Misi dicsérte, addig Malek Andrea csak annyit mondott: "Nekem kevés volt. Éretlen."


Somló Tamás csapatának versenyzői

Husnullina Regina: Let It Be

A Beatles több mint negyven éve írt dalát választva állt a Mesterek elé Regina. A különleges előadásban a dal szövegét félig magyarul, félig oroszul adta elő. Bár minden Mesternek tetszett az előadás, Mező Misi azért megjegyezte: "jobb szeretem, ha a zongora mellett ülsz, mert akkor a lelkedet rábízod a hangszerre. Az nekem bensőségesebb."

Szécsi Saci: Warwick Avenue

Az angol soul énekes, Duffy, lírai nótájával várta a nézőket ma este Saci. "Nagyon bájosnak és érdekesnek tartalak benneteket, de ez a mezőny nagyon erős. Tele van olyan előadókkal, akik már nagyon sokat dolgoztak azért, hogy a színpadon meg tudják jeleníteni azt, amit gondolnak. Ti kicsikék vagytok ehhez."

Weisz Viktor: Valaki mondja meg

Weisz Viktor a legendás magyar musical, a „Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról” egyik legismertebb dalát választva mutathatta meg tehetségét. "Úgy érzem, hogy közelebbi viszonyban van a közönséggel, mint velem. Jól hallanak téged, talán jobban meghallottak, mint én." – foglalta össze elismerését Mestere, Somló Tamás.


Extra produkció
Falusi Mariann – Radics Gigi: Szemeddel látsz

Tizenkét éve halt meg Zámbó Jimmy, aki azóta is igazán megosztó személyisége a magyar popzenének. Egy azonban biztos vele kapcsolatban: kivételes hangi adottságokkal rendelkezett. Zámbó Jimmy dalát két kivételes tehetségű énekesnő adta elő a Voice színpadán: Falusi Mariann és Radics Gigi.



A szavazás lezárása
Elsőként Malek Andrea csapatánál zárták le a szavazást. A közönség szavazataival továbbjutott Nádor Dávid, Andrea pedig nehéz döntés után Schwartz Dávidot viszi tovább, Schrott Péter távozott.
Következett Somló Tamás csapata, ahol a közönség szeretete Weisz Viktort juttatta tovább, a Mester pedig Husnullina Reginát választotta, így Szécsi Sacinak ért véget ma a verseny.
Mező Misi csapatánál is lezárták a szavazást, a közönség Pál Dénest juttatta tovább, Misi pedig Veres Mónikát választotta, így Szécsi Böbének is véget ért a verseny.
Végül Caramel csapata következett, ahol a közönség Berkes Olivért juttatta tovább, Caramel pedig Gájer Bálintot viszi tovább, Henderson Bálint már nem versenyezhet tovább.



Forrás: tv2.hu

2013. január 4., péntek

A Voice - 3. élő adása



A harmadik élő adásban a Mesterek mind a 4-4 versenyzője színpadra áll, a nézők 2 énekest juttathatnak tovább, a két legkevesebb szavazatot versenyzőből a Mester egyet vihet magával..

Somló Tamás csapatának versenyzői

Czerovszky Heni: Vogue

Heni Madonna bőrébe bújt a Voice színpadán – a produkció értékelésekor Mező Misi a botlását emelte ki, Somló pedig azt, hogy az énekes valójában saját magával van versenyben.

Husnullina Regina: Thank You

"Regina egy hatás, egy olyan jelenség, ami nagyon fontos, hogy itt legyen!" – így értékelte Dido dalának előadása után az énekest Mestere, Somló Tamás.

Weisz Viktor: Little Richard énekel

"Megadod a rajongóidnak azt, amit várnak tőled" – kezdte az értékelést Malek Andrea a produkció után. Somló Tamás nemes egyszerűséggel csak Voice Viktornak szólította az énekest az előadást követően.

Szécsi Saci: Aquarius

"Ne fogjon senki könnyelműen a húrok pengetésébe. Ez egy musical dal és ehhez sokkal több töltés kell. Aggódom érted a tesóddal Saci…" – így értékelte Malek Andrea a 16 éves versenyző előadását.


Caramel csapatának versenyzői:


Nguyen Anh Quan: Next To Me

Emeli Sande dalával Quan fantasztikus hangulatot teremtett, Mestere, Caramel elismerően értékelte: "Megtöltötted a színpadot, betöltötted a teret, nagyon büszke vagyok rád!"

Berkes Olivér: Love On Top

Beyonce dalát gyönyörű táncosokkal adta elő a Voice színpadán Olivér, Mező Misi mégis úgy érezte, nem volt önbizalma a produkció közben az énekesnek: "Hidd már el magadról, hogy Te egy jó pasi vagy. Rémület volt az arcodon. Énekeltél már jobban is, de tegyük hozzá, ez egy nagyon nehéz dal."

Henderson Dávid: So Sick

"A tánc egy kicsit olyan volt, mintha én tanítottalak volna..." - így kezdte az értékelést Caramel, ám Malek Andrea gyorsan megnyugtatta a fiatal énekest, az éneklés nagyon jól sikerült...

Gájer Bálint: Wonderwall

"Úgy vettem észre, hogy az egész stúdió szvingelt. Döbbenetes, hogy mennyire el tudod repíteni az embert a múltba. Evvel a hanggal akármit eltudnál énekelni." – sommázta véleményét Somló Tamás.



Mező Misi csapatának versenyzői:

Veres Mónika: Maradj velem

Az énekes legnagyobb kritikusa, Malek Andrea a Korál lírai dalának előadása után így értékelt: "Úgy látom, hogy Móni egy nagyon kemény és férfias egyéniség, de amit ma csinált az törékeny volt. Köszönöm szépen."

Bűdi Szilárd: You Can Leave Your Hat On

"Pont annyira voltál ripacs, férfias és szexi, amennyit megkövetel ez a dal." Így értékelte Mező Misi Szilárd forró hangulatú produkcióját. A többi Mester bőszen helyeselt...

Szécsi Böbe: We Found Love

Rihanna sikerdalával Böbe meggyőzte a Mestereket - noha Caramel érezte, hogy ez nem a lány stílusa, mégis megemelte kalapját a produkció előtt. Mező Misi a lány lélekjelenlétét dicsérte.

Pál Dénes: Most múlik pontosan

Nemcsak a közönséget, de Caramelt is lenyűgözte a sármos énekes előadása: "Ezt a dalt sokan énekelték már, de tőled tetszik a legjobban. Tökéletes prizma voltál, a dal általad egy teljesen új fénytörést kapott."



Malek Andrea csapatának versenyzői

Schwartz Dávid: Euphoria

Loreen dalával állt színpadra az énekes és hatalmas sikert aratott. Mező Misi azonban az értékelésnél váratlan kérdéssel állt Malek Andrea elé: "Miért akarsz belőle dívát csinálni? Ő egy tökös pasi!"

Schrott Péter: What Do You Want From Me

A rocker lenyűgözte a közönséget Adam Lambert dalával, Malek Andrea és Caramel is nagyra értékelte az előadást - utóbbi Mester azt is megjegyezte, örömmel hallotta, hogy Péter nemcsak az "old school" rockot tudja énekelni.

Torzsa Gabriella: A tranzisztorkor hajnalán

Malek Andrea elégedetten értékelte énekesét: "Egy kis művésznőt láttam a színpadon. Titokzatos alkat, mindenképp nagy jövője van, ha elhiszi és akarja."

Nádor Dávid: Freedom

"Én jobban éreztem a táncosoknál a szabadságot mint nálad…" - kezdte Mező Misi az értékelést, ám csakhamar letorkollta őt Caramel és Malek Andrea, akik kifejezetten úgy érezték, Dávid tökéletesen rátalált erre az életérzésre a színpadon.


A szavazás lezárása

Elsőként Malek Andrea csapatánál került sor a szavazás lezárására. A közönség szavazatával azonnal tovább jutott Nádor Dávid és Schwartz Dávid. Andreának Torzsa Gabi és Schott Péter között kellett döntenie, és úgy döntött Pétert viszi tovább.
Ezt követően Somló Tamás csapatánál zárták le a szavazást. A közönség szavazatának köszönhetően tovább jutott Husnullina Regina és Weisz Viktor. Somló Tamás Czverovszky Heni és Szécsi Saci közül  Saci mellett döntött,
Majd Mező Misi csapata következett. A nézőknek köszönhetően tovább jutott Veres Mónika és Pál Dénes. Mező Misi döntött Bűdi Szilárd és Szécsi Böbe között és úgy döntött Böbét szeretné tovább vinni.
Végül Caramel csapatánál is lezárták a szavazást. A nézők tovább juttatták Berkes Olivért és Henderson Dávidot. Caramelnek Nguyen Anh Quan és Gájer Bálint között kellett dönteni, és ő Bálintot választotta.





Forrás: tv2.hu