2012. október 19., péntek

A Voice 2. adása

Nézzük kik jutottak tovább a Voice 2. adásában:

Malek Andrea újabb 3 taggal bővítette csapatát, - így most már 5 fős a létszám:


Abodi Nagy Blanka Székelyudvarhelyről érkezett és egy tizenegy órás vonatút volt a háta mögött – csuklóján egy piros „Good Luck” feliratú karkötő úgy néz ki szerencsét hozott neki. Már a Meghallgatás előtt is azt mondta, hogy Malek Andreával szeretne leginkább együtt dolgozni: a Voice egyetlen női Mesterétől sokat tanulhatna arról, hogyan teljesedjen ki a színpadon. A huszonnégy éves lányt párja és egy barátja kísérte el, csöndesen várakozott és még a továbbjutás után is visszafogottan, szerényen mesélt érzéseiről.


Barátaival érkezett a Meghallgatásra Gyurki Beatrix és ők voltak az egyik legjobb hangulatú társaság, általában nevetéstől volt hangos a környezetük. A magabiztos lány csinos ruhájához passzoló magas sarkú cipőt választott, amivel később meggyűlt a baja... Előadása fantasztikusan sikerült, egy Mester sem bírta ki, hogy háttal ülve hallgassa végig a dalt, mindegyikőjük szerette volna Beatrixet a csapatában tudni. A fiatal lány megkönnyebbülésében eldobta cipőit és leült a színpad közepére – a Mesterek pedig csatlakoztak hozzá és úgy győzködték. Beatrix egyáltalán nem szívbajos: bátran viccelődött velük, kicsit „kellette magát”, végül pedig Malek Andrea mellett döntött.


Tízéves kora óta zenél Schrott Péter, de csak most érezte úgy, hogy tudását megmutatná nagyobb közönségnek is. A hosszú hajú, harminckét éves rockert a barátai kísérték el, a Meghallgatásra azonban már egyedül kellett bemennie. A tapasztalt énekes persze nem esett kétségbe: lendületes előadása először Caramelt és Misit győzte meg, aztán Andi és Somló is megfordult. Péter nem is számított arra, hogy végül neki kell választania, hosszas gondolkodás után döntött az egyetlen női Mester mellett.


Caramel csapata most 2 versenyzővel bővült, - így most nála is 5 fős a létszám:

A tizennyolc éves Berkes Olivér idén érettségizett, de férfias, kiforrott hangjával könnyedén elbűvölte a Mestereket. A meghallgatásra édesanyja nem csak elkísérte, hanem ő maga is a megmérettette magát – anya és fia szurkolói között az éles szeműek Ungár Anikó bűvésznőt is felismerhették, aki végig kitartóan támogatta őket. Olivér már ekkor úgy nyilatkozott, hogy nagyon szívesen dolgozna együtt Caramellel – álma valóra vált, hiszen miután mind a négyen megfordultak, kedvére válogathatott a Mesterek közül.


Nguyen Ahn Quan építészmérnöknek tanul Budapesten, családjával hat éve költöztek Magyarországra. Édesapja, nővére és legjobb barátai kísérték el a Meghallgatásra a magyarul nagyon jól beszélő fiút. Családja egyébként már most nagyon büszke rá, ráadásul a vietnami Voice is éppen most indult. Nem hiába volt benne a bizalom: Caramelt teljesen lenyűgözte a dal, de alaposan meg kellett érte küzdenie, hiszen Misi is őt akarta csapatába. A Quan névre hallgató srácot meggyőzte Caramel, aki úgy fogalmazott, hasonló lelkek lehetnek, ezért tudnának jól együttműködni.


Mező Misi csapata is alakul már, hisz most ő is 3 főt is szerzett, - csapatának létszáma most már 4 fő:

Bűdi Szilárd, már tíz éve dolgozik különböző produkciókban tapsoltató emberként vagy éppen énekesként. Néhány éve köteleződött el végképp a zene iránt: sokkal több időt szán a muzsikálásra és dalokat is elkezdett írni. Magabiztos fellépése már a várószobában is kitűnt, nem véletlenül mozgott otthonosan a kamerák kereszttüzében. A színpadra lépve egyáltalán nem jött zavarba, sőt! Malek Andreát egyszerűen „leandikámozta”, amin a művésznő kissé megdöbbent, ám nem sértődött meg. Szilárd folyamatosan ontotta magából a poénokat és pontosan tudta, hogyan kell feltüzelni a közönséget. Egy biztos: szórakoztató percekben nem lesz hiány, ha Szilárd a színpadra lép!

Bűdi Szilárd, aki "leandikámozta" Malek Andreát


Tóth Gabi energikus slágerét énekelte el Veres Mónika, akinek a neve nem cseng ismeretlenül a zenész berkekben jártasaknak. Caramel, akinek a lemezén már vokálozott is Mónika, egyből megfordult, szinte egyszerre Mező Misivel. Andi és Somló sem várt sokáig, a fiatal lány erőteljes előadása mindenkit lenyűgözött. Mónika sokak meglepetésére Misi mellett döntött. A meghallgatásra egyébként családja kísérte el, akik egyértelműen jobban izgultak, mint az egykori tinisztár – akkor még csak annyit tudott, hogy férfi Mesterrel szeretne dolgozni, a többit az ösztöneire bízta. És bár rengetegszer énekelt már nagyszínpadon, a gratulációkat fogadva bizony elsírta magát…


Még csak huszonegy éves Pál Dénes, aki hangja alapján egy érett férfinak tűnhet. A fiatal srác évek óta képezi magát, egy musical stúdióban tanul. Caramel kritikáját semmiképpen sem érzi bántónak, inkább megpróbál tanulni belőle. Ugyanakkor határtalan boldogsággal tölti el, hogy ketten is küzdöttek érte és alig várja, hogy elkezdhessék a munkát Misivel.


Somló Tamás most csak 1 főt szerzett csapatába, - így most az ő csapata 3 fős:

Berkes Gabriella nagy meglepetést okozott, hangja ugyanis nem egy Mester számára csengett ismerősen. Gabi évek óta a hazai zenei élet sűrűjében mozog, sokakkal dolgozott már együtt, többek között Malek Andreával is. A női Mester elárulta, hogy felismerte kolléganőjének hangját, de egyáltalán nem ezért fordult meg: tiszta és profi hangot hallott, amit szeretett volna a csapatában tudni. Gabriella azonban nem őt választotta, mivel a későbbiekben nem szerette volna, ha Andinak kell döntenie a sorsáról. A bájos énekesnő tizennyolc éves fia, Olivér is eljött a Meghallgatásra, ám nem csak kísérőként: a fiú éppen édesanyja előtt jött le a színpadról, méghozzá Caramel csapatának tagjaként. A várakozás alatt mellettük volt a család barátja, a bűvésznő Ungár Anikó is, aki nyugodtságával támogatta anyát és fiát.



... és akik a 2. adásban kiestek:

Nem először próbálkozott Páll Timea, aki évek óta szeretné megmutatni magát a közönségnek. Szülei és kutyája kísérte el a mindent eldöntő Meghallgatásra, a várakozás feszült pillanataiban a kutyusával játszott – de ez sem tudta feloldani, ahogy később elmondta: óriási terheket vitt fel magával a színpadra, ahová reszketve lépett. Nagyon sokan bíztak a sikerében és most úgy érzi, csalódást okozott és nagyon mérges volt magára. Hiába énekelhette el még egyszer a dalt – bár már tét nélkül – nem jutott tovább. A Mesterek bíztatták, és favoritja, Somló is arra buzdította, hogy ne adja fel.


Arató Veronika három barátnőjével érkezett a Meghallgatásra – legnagyobb rajongója, édesanyja betegsége miatt nem tudta elkísérni. Kicsi kora óta vágyott a csillogásra, hogy énekelhessen és bár már jelent meg lemeze, amivel bejárta az országot, az igazi áttörés mégsem sikerült neki. Ez nagyon megviselte, akkor mély depresszióba esett, melyből férje segítségével sikerült kijönnie. Úgy érzi, mára már megerősödött és egy utolsó próbálkozásként jelentkezett a Voice-ba – ennek eleinte nem nagyon örült párja, mivel féltette. Veronika abban reménykedett, hogy Caramel megfordul a székével – úgy gondolja, ő a legjobb magyar énekes, akitől nagyon szeretett volna tanulni.




Forrás: tv2.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése