2012. november 10., szombat

A Voice 5. adása

Már csak néhány hely kiadó a Mesterek csapatainál....

Malek Andrea most 4 fővel bővítette csapatát, - így nála 11 fős a létszám:

Andrea képtelen volt ellenállni a rengeteg kiváló hangnak és négy énekest is a csapatába csábított. Így azonban az utolsó Meghallgatásra már csak egyetlen hely maradt nála…

Nádor Dávid Argentínában nőtt fel, két testvére és édesanyja a mai napig ott élnek. A huszonnyolc éves férfi ezért nagyon ritkán tud velük csak találkozni: az elmúlt néhány évben mindössze négyszer látta szeretteit. Szerencsére itthon sem szenved szeretethiányban, egy kétéves kislány boldog apukája. Bár Lilla anyukájával már nem alkotnak egy párt, mégis ő volt az, aki elkísérte. A Meghallgatás előtt kicsi izgult, ezért próbálta kiüríteni a fejét, nem gondolni semmire. Taktikája bejött, hiszen mind a négy Mester megfordult, és legmerészebb álmaiban sem gondolta volna, hogy ez már a dal elején bekövetkezik.

Még csak húsz éves Torzsa Gabi, de komoly szakmai háttér van mögötte: tizennégy évesen népdaléneklési versenyt nyert, ma már jazz tanszakra jár és négy évig hegedült. A Meghallgatás után alig tért magához – a szám amit énekelt, a párjával közös kedvencük, ezért nem volt nehéz beleélnie magát. Malek Andit nagyon tiszteli, bár nem nagyon emlékszik arra, melyik volt az a pillanat, amikor meggyőzte a Mesternőt. Egyetért viszont Caramel állításával, aki szerint ő egy „turmix” – hiszen már annyi félét énekelt és annyi féle stílusban érzi otthon magát, hogy bóknak vette a különös megjegyzést. Legnagyobb kritikusának azonban szeretett nagypapáját tartja, aki egy balesetben veszítette el a látását.

Olasz Csaba leginkább szüleinek szeretne bizonyítani a Voice-ban – és tehetségét végre a nagyközönségnek is megmutatni. A huszonöt éves énekestől ugyanis egyáltalán nem idegen a színpad világa: három éve tagja a kecskeméti színháznak, számos szerepet tudhat maga mögött, énekelt a Bánk bánban és a Nyomorultakban is. Ennek ellenére kissé izgult a Meghallgatás előtt, ám hangjával sikerült megfordítania a Mestereket.

Schweitzer Dóra báttya esküvőjén énekelt először, azóta vágyik a színpadra. Soha nem járt énektanárhoz, ám évek óta része az életének a színpad és az éneklés: sikeres karaoke műsorvezető és tavaly egy nemzetközi versenyen a hatodik helyezést érte el. Újdonság volt számára, hogy ezúttal értő fülek figyelik a hibáit, ezért hiába a rengeteg színpadi tapasztalat, nagyon izgult. Úgy érzi, hogy Malek Andreával sikerül majd megmutatnia sokszínűségét és ahogy fogalmazott: kinyitni a lelke kapuit…


Caramel 1 énekessel bővítette csapatát, - így most nála 9 fős a létszám:

Az utolsó Meghallgatás előtt Caramel csapatában van a legtöbb szabad hely, a maximalista Mester továbbra is gondosan megválogatja az embereit. De vajon talál-e legközelebb elég tehetséget, hogy meglegyen a tizenkét tanítvány?

Caramel csapatának kilencedik tagja Solt Klaudia lett, akit legjobb barátja, az Andi csapatát erősítő Bakonyi Zsolt támogatott. Zsolt Meghallgatását is végigizgulta, amikor pedig a fiú továbbjutott, Klaudia könnyekben tört ki. De a húszéves lány nem csak vele kötött barátságot az versenytársai közül: már a Műcsarnok-beli várakozáson jóban lettek Quannal, akivel most egy csapatba kerülhetett. Klaudia gitáron és zongorán is játszik, mosolyával pedig bárkit képes felvidítani a környezetében. Miután Mező Misi és Caramel is megfordult, Klaudia számára egyértelmű volt, hogy utóbbit választja, mivel a stílusa nagyon közel áll hozzá.



Mező Misi 1 énekest csábított magához - csapatának létszáma most már 10 fő:

A legösztönösebb Mester ezúttal visszafogta magát és csak egy emberrel gyarapította csapatát – az utolsó Meghallgatáson így már csak két szabad helye van…

A harminckét éves Modor Miltiádész precízen felkészülve érkezett a megmérettetésre: gondosan felépítette előadását és rengeteget gyakorolt. Nem lehetett nem észrevenni, hogy nemcsak a hangszálait, hanem a testét is folyamatosan trenírozza – Mező Misi meg is jegyezte: valóban úgy néz ki, mint egy görög félisten. Miltiádész sokáig kick-boxolt, majd oktatóként folytatta a sportot. Amerikában is szerencsét próbált, ám három év után hazajött, itthon szeretné megvalósítani az álmait. Igazán sokoldalú, hiszen ezek mellett a színészkedéssel is kacérkodott: 2002-ben végzett a Shakespeare Akadémia musical szakán és azóta számos darabban feltűnt.
Különleges neve édesapja ötlete volt, aki nagy rajongója a görög mitológiának. Úgy néz ki, ezúttal is szerencsét hozott a görög hadvezér neve, hiszen Miltiádész jött, látott és győzött: Mező Misi csapatában folytatja a Voice versenyét.

Modor Miltiádész



Somló Tamás 1 főt szerzett csapatába, - így már az ő csapata is 11 fős:

megfordulással ellentétben csapatának felállítását nem hagyja az utolsó pillanatra Somló Tamás. Már csak egy embert választhat magának a legutolsó Meghallgatáson, ám addig sem volt rest.

Még csak tizenkilenc éves Zoboki Balázs és élete eddig legnagyobb lehetőségének tartja, hogy bejutott a Voice versenyzői közé. Talán a nagyijától kapott teknősmedál is szerencsét hozott neki a Meghallgatáson, ahová népes családja kísérte el. Az éneklés mellett a másik szenvedélye a főzés: szakácsnak tanul, most épp egy nívós szállodában igyekszik ellesni a szakma fortélyait. A fiatal srác egyébként már túl van egy komoly kapcsolaton, ám az elmúlt két évet úgy érzi, még nem sikerült teljesen lezárnia. Énekhangja meggyőzte az ősz Mestert, Balázs pedig alig hitte, hogy bekerülhetett a legenda csapatába.


... és akik a 5. adásban kiestek:

Ezúttal sem csak örömkönnyek hullottak a Mesterek döntései miatt: több olyan énekes is kiesett, akik csalódottan vették tudomásul, számukra a Voice véget ért.

Mindent egy lapra tett fel Idei László, aki bevallása szerint utoljára próbálkozott meg az énekléssel érvényesülni. A harmincnyolc éves kamionsofőr eddig a munkájának és a zenélésnek élt, ezért is nincs családja. A Meghallgatásra szülei kísérték el és elsősorban mentális próbált meg felkészülni élete legfontosabb másfél percére. Már azt is hatalmas dolognak tartja, hogy a Mesterek háta mögé bejuthatott, a kiesésre nem szívesen gondolt. Legszívesebben Mező Misi csapatába került volna, ám ez nem sikerült, ugyanis senki sem fordult meg.

Bogáth Emese középiskolás kora óta foglalkozik komolyabban énekléssel, évek óta énekel egy zenekarban, ezért is örült annak, hogy élő zene kíséri majd a Meghallgatáson. Különösen tetszett neki, hogy azok is lehetőséget kaphatnak a Voice-ban, akikhez első ránézésre nem fűzne túl sok reményt az ember. Bár jól leplezte, legbelül nagyon izgult a színpadra lépés előtt. Úgy érezte, a tőle telhető legtöbbet nyújtotta, ennek ellenére nem kellett egyik Mesternek sem. Misivel ellentétben nem érezte, hogy túlvállalta volna a dalt, azt viszont belátta, hogy néhol bizonytalan volt. A tapasztalt énekesnő azonban nem volt elkeseredve kiesése után: folytatja az éneklést, zenekarával továbbra is jár fellépésekre és amennyi időt csak tud, kislányával tölt.

Tündéri kislánya és férje kísérte el a Meghallgatásra Molnár Traján Krisztinát, aki régi álmát jött valóra váltani. A kisgyermekes anyuka mindig is énekesnő szeretett volna lenni, most látta elérkezettnek a pillanatot, hogy ténylegesen is elinduljon az álmai után. Színpadi gyakorlat híján kifejezetten örül annak, hogy a Mesterek nem látják majd, ugyanis rettenetesen izgulós típusnak tartja magát, sokszor teljesen kezelhetetlennek érzi ezt. Legszívesebben Somló csapatába került volna, de csalódnia kellett: egyik Mester sem fordult meg.

Csuvár Dorina Nagyváradról érkezett a Meghallgatásra, ahová barátai kísérték el. Természetesen a pasija sem maradt otthon, tizenöt éves kora óta alkotnak egy párt. Közös szenvedélyük a motorozás és a rock – rájuk nézve mindezt le sem tagadhatnák. Hétköznapjaiban is a zene veszi körül, ugyanis egy hangszerüzletben dolgozik. Extravagáns külseje, fekete lobonca, dögös bőrnadrágja valódi vampra utal, ám ezt a Mesterek nem láthatták. Csak Dorina erőteljes hangját hallhatták, ám ez nem volt számukra elég: végül egyikük sem választotta a vadóc lányt.

Nem volt szerencséje Győrffy Katának, Lábas Vikinek, Mráz Anitának és Kiss Boglárkának sem - ők majd talán jövőre újból megpróbálják meggyőzni a Mestereket.


Forrás: tv2.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése