2012. november 3., szombat

A Voice 4. adása

Caramel a különleges hangokat gyűjti, Somló Tamásnál már csak két hely kiadó....

Malek Andrea most is csak 1 fővel bővítette csapatát, - így nála 7 fős a létszám:

Kőhegyi Dávid még csak huszonnégy éves, de jó néhány nehézséggel meg kellett már küzdenie élete során. Mindig a zene segítette neki a nehéz pillanatokban: óriási Red Hot Chilli Peppers rajongó, de hegedült és hangképzésre is járt. Nyáron akár siófóki sétányon is találkozhattunk vele, sokszor csak az odaútra volt pénze, a többit utcazenélésből kereste meg. A jövőjét csakis zenéléssel tudja elképzelni és úgy érzi, a Voice-ban végre fordulatot vehet az élete. Hangjára egyedül Malek Andi fordult meg, aki viszont egyáltalán nem értette, hogy a tehetséges fiút hallva a többiek miért maradtak háttal. Dávid a fellépése után annyira megkönnyebbült, hogy sírva borult édesanyja nyakába.


Caramel 2 tapasztalt zenész-énekessel bővítette csapatát, - így most nála 8 fős a létszám:

Saját dalát énekelte el Burai Krisztián, aki nem csak énekesként, hanem zeneszerző-dalszövegíróként is elismert a szakmában. Dolgozott már együtt Király Viktorral és Kállay-Saunders Andrással is, ezúttal szeretne kilépni a billentyűk mögül és megmutatni magát teljes valójában. A huszonnyolc éves énekes régebben Michael Jackson imitátorként is ért el sikereket, hangja és mozgása sokakat emlékeztet a pop királyára. A Meghallgatásra barátai kísérték el, családja külföldön él: édesanyja itthon nem tudott megélni, testvére pedig Irakban szolgál katonaként – miattuk szeretné leginkább, ha sikerülne a Voice-ban minél messzebbre jutnia, hiszen ez nem csak az ő, de a szerettei életét is megváltoztatná.

Harót Balázs neve sem cseng ismeretlenül zenész berkekben – a harmincegy éves vokalistát testvére és barátai kísérték el a megmérettetésre. Nagy szakmai rutinja ellenére rettenetesen izgult, ami még a Mestereket is elbizonytalanította kicsit – Balázs pedig, ahogy megfordulás nélkül teltek el a másodpercek, egyre idegesebb lett. Az elképesztő hangú és technikájú énekesnek nagyon fontos a visszajelzés, ezért is mérettette meg magát a Voice-ban. Szerencsére Caramel lenyomta a mágikus gombot, és a többi Mesternek sem Bazsi hangjával volt gondja – ők is azt gondolták, hogy a legjobb helye Caramel csapatában lenne. A közös munka nem okozhat majd nekik nehézséget, Mester és tanítványa ugyanis már számos közös koncerten túl vannak, ám az eddig háttérben vokálozó Balázs szándékosan nem árulta el Caramelnek a jelentkezését...


Mező Misi 2 énekest csábított magához, mint az előző adásban - csapatának létszáma most már 9 fő:

Emerton-díjas énekesnő érkezett Mező Misi csapatába! A harmincnyolc éves Fehér Adrienn zenész család sarja, pici korától körbeveszi a muzsika. Testvérei is a zenei pályán kötöttek ki: Gábor a Cotton Club Singers tagjaként, míg Balázs a Carbonfools frontembereként ért el komoly sikereket. Adrienn sem panaszkodhat: már gyermekként oszlopos tagja volt a Magyar Rádió Gyermekkórusának, a Konzervatórium szolfézs szakán érettségizett, majd a kilencvenes években vált foglalkoztatott énekesnő-színésznővé. A legendás Cserháti Zsuzsa lányaként szerette, őt tartotta utódjának.
Tavaly komoly magánéleti válsággal kellett megküzdenie: férjéről kiderült, hogy kettős életet él. A válást lassacskán sikerült feldolgoznia és a Meghallgatáson felszabadultan viccelődött barátaival. A Voice-ba azért jelentkezett, mert úgy érezte, ideje, hogy a karriere is fordulatot vegyen és a színház és a nemzetközi sikerek mellett szeretné magát megmutatni a tévénézőknek is.

A huszonhét éves Gyöngyösi Tamás laza stílusával mindenkit levett a lábáról – a srác nem csak kinézete, hanem hangja alapján is bármelyik brit indie-rock bandában megállná a helyét. Amikor éppen nem énekel, akkor egy lelkészképző főiskolán(!) tanul szociális munkásnak, édesanyja és barátnője is nagyon büszkék rá. Barátnője és egy jóbarátja kísérte el a Meghallgatásra, ahol a Doors klasszikusával lesöpörte a színpadot. Egyedül Malek Andi nem fordult meg, ám a férfi Mestereknek nagyon szimpatikus volt Tomi lázadó, egyedi stílusa. A srác hosszas gondolkodás után döntött Mező Misi mellett, akivel szerinte legjobban tudna együtt dolgozni.

Gyöngyösi Tamás



Somló Tamás 3 főt szerzett csapatába, - így már az ő 10 fős:

Összetéveszthetetlen öblös hangja a várakozás perceiben is nyugtatóan hat még a legidegesebb természetűekre is – bár saját bevallása szerint ez csak a látszat. Nem csoda, hogy a harminchárom éves Balázs Olivér hangoskönyvekhez is kölcsönzi különleges orgánumát. Emellett koncertek hangosításával is foglalkozik, ráadásul egy rock rádió munkatársa. A zenét is komolyan veszi, magántanárnál fejleszti magát, gitározik és basszusgitározik is. A mackós srác klasszikus rocker, az elejétől fogva Somló Tamást szerette volna Mesterének, és elképesztően boldog volt, amikor a legenda megfordult.

Nagyváradról érkezett Kriszta Réka Piroska, aki kettős életet él: nappal titkárnőként dolgozik, esténként pedig a nagyváradi színházban lép fel. A huszonhét éves szépség ének-zene szakon szerzett diplomát és indult már szépségversenyen is. Valódi álma, hogy a hangjával érjen el valódi sikereket, ezért is örült annak, hogy ezúttal csak a hangja alapján ítélik meg. Magabiztos előadásával mind a négy Mestert meggyőzte, a három férfi pedig egyenesen szerelmet vallott neki! Réka végül a megérzéseire hallgatott és Somlót választotta.

Biztonsági őrként dolgozik Pap Attila, de nagy álma, hogy szenvedélyéből, az éneklésből tudjon megélni. A huszonöt éves fiú évek óta képzi a hangját és elszántan küzd a céljaiért. A Meghallgatás előtt még azt mondta, legszívesebben Malek Andreához kerülne, de természetesen bármelyik Mesternek nagyon örült volna, hiszen mindannyiukat nagyon tiszteli. Remélte, hogy nem kell végig úgy énekelnie, hogy háttal ülnek neki, hiszen nagyon izgult. Ám amitől rettegett, bekövetkezett: Somló Tamás csak az utolsó másodpercben fordult meg, ezzel végig szívroham-közeli állapotban tartva Attilát.



... és akik a 4. adásban kiestek:

Ismerős vonások, tűzvörös haj: Fenyő Fruzsina barátnőivel érkezett a Voice Meghallgatására. Fenyő Iván színművész húga évek óta jazzénekesnőként is fellép, egy tündéri kétéves kisgyermek boldog anyukája. Most érezte elérkezettnek a pillanatot, hogy kipróbálja magát egy énekversenyben. Elmondása szerint a színpadra lépés előtt sikerült olyan állapotba kerülnie, ráhangolódnia a dalra, hogy át tudja adni érzéseit és az előadása közben is így érezte. Ennek ellenére nem sikerült továbbjutnia: egyik Mester sem fordult meg. Fruzsina az őt ért kritikákat igyekszik pozitívan használni, és bár megkönnyezte a döntést, egyáltalán nem volt elkeseredve, továbbra is folytatja a zenélést.

Már gyerekkorában is körbevette a zene Kovács Ferenc „Frankie”-t: édesapja is zenész volt, gyakran aludt a backstage-ben. A huszonhat éves srác gitározik és dalokat is ír, eddig főleg ska vonalon mozgott és a Voice-ban látta a lehetőséget a kitörésre. A fellépése előtt úgy érezte, nem sikerült összeszednie magát maximálisan: be kellett volna robbannia a színpadra, ám ez szerinte nem jött össze. Nem érezte annyira rossznak a produkcióját, a Mesterek is főnként pozitív kritikákat fogalmaztak meg vele kapcsolatban. Frankie nem keseredett el, alig várja, hogy bandájával stúdióba vonulhasson.

Hoffer Györgynek egy munkaközvetítő cég tulajdonosaként éli mindennapjait, szabadidejében pedig két szenvedélyének hódol. Az egyik a vízi sportok, jet-skin az országos bajnoki címet is elérte. Másik szenvedélye a zene és az éneklés – a Voice-ban látta a lehetőséget, hogy komolyabban is foglalkozzon ezzel, ám balszerencséjére egyik Mester sem fordult meg.

Pálos Zsuzsinak sem sikerült a továbbjutás, pedig a nőtől nem idegen a színpad. Zsuzsi évekig volt a PaDöDö vokalistája, jelenleg boltvezetőként dolgozik. Nagy reményekkel érkezett a Meghallgatásra, ugyanis szeretett volna visszatérni az énekléshez. Bevallotta, a színpad varázsa nélkül nem tud élni. Sajnos lelkesedése nem volt elég, hangjával nem sikerült meggyőznie a Mestereket.


Forrás: tv2.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése