2013. január 18., péntek

A Voice elődöntője

Az elődöntő szabálya alapján a Mesterek ma úgy értékelnek, hogy amikor mindkét énekesük elénekelte a dalát, a Mesternek döntenie kell, az egyik énekesnek 60, a másiknak pedig 40 %-ot adhat, azonban a nézői szavazatok a Mesterek döntését felülbírálhatják.


Somló Tamás csapatának versenyzői

Weisz Viktor: Megtalállak még

Az FLM 1995-ös slágerével nyitotta a Voice műsorát Viktor. Az egykori slágerlisták élét ostromló nótát kedvesének ajánlotta a versenyző. Malek Andi nemcsak a produkciót értékelte kitűnőre, hanem azt a szellemiséget is, amivel a versenyben részt vesz az énekes.

Husnullina Regina: Love At First Sight

Regina egy Kylie Minogue nóta feldolgozásával állt a közönség elé. Mező Misi el volt ragadtatva az előadástól, bár azért tett kritikai megjegyzést is: "Saját magadhoz képest is jobban kinyíltál… ha mozogni kell, akkor örvendeztesd meg a férfiakat. Te egy gyönyörű nő vagy, vesd be minden bájadat!"

A két produkció után a Mesternek döntenie kellett, kinek ad 60 és kinek 40 %-ot?
Somló Tamás Husnullina Reginának 60 %-ot Weisz Viktornak 40 %-ot adott



Malek Andrea csapatának versenyzői

Nádor Dávid: Álomarcú lány

Az LGT lírai szerzeményével mutatta meg érzelmes arcát az Argetínából érkezett énekes. "Ármány Andi választotta a dalt" - mutatott Somló Tamás Mester társára, majd folytatta értékelését: "A szívünk vérzékeny ilyenkor, mert annyira összenőtt velünk a dal… nagyon tetszett!"


Schwartz Dávid: Unchained Melody

A Righteous Brothers világhírű slágerét, amely a Ghost című film egyik betétdala is volt, hatalmas sikerrel adta elő Dávid a Voice színpadán. "Nagyon tetszett, egy hős vagy, ez a te pillanatod volt. Tiszta és emberi volt, mint a hófehér zakód." – értékelte a produkciót Caramel.


A két produkció után a Malek Andreának döntenie kellett, kinek ad 60 és kinek 40 %-ot?
A Mester a 60 %-ot Nádor Dávidnak adta és 40% jutott Schwartz Dávidnak


Caramel csapatának versenyzői:

Berkes Olivér: Valerie

A tragikus körülmények között elhunyt Amy Winehouse nagyszerű nótájával szállt versenybe Olivér. A produkció után kemény kritikát fogalmazott meg Mező Misi: "Zavart, hogy minden egyes sor végét cifráztad. Nem szabad. Nem értem, hogy miért kell…"

Gájer Bálint: Apologize

A One Republic lírai dalával ismét levette a lábáról a Voice közönségét Bálint. "Nehéz megszólalni egy ilyen produkció után. Boldog vagyok, mert megtaláltalak a sok lehetőség közül emberileg és zeneileg is" – értékelte Mestere, Caramel.

A két produkció után a Mesternek döntenie kellett, kinek ad 60 és kinek 40 %-ot?
Caramel Gájer Bálintnak adta a 60 %-ot és 40 % kapott Berkes Olivér


Mező Misi csapatának versenyzői:

Veres Mónika: The Greatest Love Of All

Az 1986-os Whitney Houston slágert káprázatos kosztümben adta elő Mónika. Malek Andrea, aki maga is énekli ezt a dal, így kezdte értékelését: „Mónika váltig állítom, hogy a te erőd a lendületben van. "Somló Tamás meghatottan folytatta a Mesterek sorát: "Megríkattál, elérzékenyültem… de nevettem is… magamon, hogy el tudok érzékenyülni. Ami most megjelent a színpadon, az ennek az egész játék az értékteremtő diadala."

Pál Dénes: Kell ott fenn egy ország

Dénest Zorán dala nagyon mélyen megérintette, a próbák során volt olyan pillanat, amikor komolyan elérzékenyült. A produkció után Caramel elégedetlen volt: "Én várnék tőled valami többet, valami meglepőt, amikor nemcsak a nyugalom szakad ki belőled, hanem valami más is."

A két produkció után a Mesternek döntenie kellett, kinek ad 60 és kinek 40 %-ot?
Mező Misi úgy döntött, hogy Veres Mónikának adja a60 %-ot és Pál Dénesnek pedig a 40 %-ot.


Közös produkciók, melyek után már a Mesterek nem értékeltek:

Nádor Dávid és Schwartz Dávid: As

A két Dávid szívet gyönyörködtetően harcolt az álmaiért George Michael és Mary J. Blige dalával a Voice versenyében.

Weisz Viktor - Husnullina Regina: Szerelemre hangolva

Husnullina Regina és Weisz Viktor közt a párbajdal próbáján teljes volt az összhang. Talán még maga Somló Tamás sem gondolta azt, hogy Regina bája és tiszta nyugalma mekkora hatással lesz Viktorra. Emilia és Dobrády Ákos dal hatalmas sikert aratott a stúdióban.

Berkes Olivér - Gájer Bálint: Please Don’t Stop The Music

A próbák során Olivér és Bálint is úgy nyilatkozott, hogy bőven lenne mit tanulniuk egymástól. Míg Olivér magabiztosabb és pontosabb akar lenni, addig Bálint pedig felszabadultabb és lazább. Rihanna nótáját előadva mindketten bizonyították: ez sikerült.

Veres Mónika - Pál Dénes: Time Of My Life

Veres Móni és Pál Dénes mókás próbákon gyakorolták a világhírű film, a Dirty Dancing betétdalát. Előadásuk elsöprő sikert aratott.


Extra produkció:

Hernádi Judit és Tarján Zsófi: Holnap, ki tudja látsz-e még?

Az ország egyik legnépszerűbb színésznője Karády Katalin legendás dalát adta elő lányával, Tarján Zsófival.



A szavazatok lezárása

Először Malek Andrea csapatánál zárták le a szavazást, az összesítés után 52 % -al Nádor Dávid örülhet a döntőbe jutásnak.
A következő Somló Tamás csapata, itt is lezárták a szavazást, az összesítés után 55 % -al Weisz Viktor jutott a döntőben.
Ezután Caramel csapatánál zárult le a szavazás, az összesítés alapján 60 %-al jutott a döntőbe Gájer Bálint.
Végül Mező Misi csapatánál is lezárult a szavazás, az összesítés alapján 64 %-kal Pál Dénes jutott a döntőbe.

A jövő héten 4 férfi hang csap össze, hogy eldőljön, ki nyeri meg a Voice-t, ki lesz Magyarország hangja.



Forrás: tv2.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése