2013. január 4., péntek

A Voice - 3. élő adása



A harmadik élő adásban a Mesterek mind a 4-4 versenyzője színpadra áll, a nézők 2 énekest juttathatnak tovább, a két legkevesebb szavazatot versenyzőből a Mester egyet vihet magával..

Somló Tamás csapatának versenyzői

Czerovszky Heni: Vogue

Heni Madonna bőrébe bújt a Voice színpadán – a produkció értékelésekor Mező Misi a botlását emelte ki, Somló pedig azt, hogy az énekes valójában saját magával van versenyben.

Husnullina Regina: Thank You

"Regina egy hatás, egy olyan jelenség, ami nagyon fontos, hogy itt legyen!" – így értékelte Dido dalának előadása után az énekest Mestere, Somló Tamás.

Weisz Viktor: Little Richard énekel

"Megadod a rajongóidnak azt, amit várnak tőled" – kezdte az értékelést Malek Andrea a produkció után. Somló Tamás nemes egyszerűséggel csak Voice Viktornak szólította az énekest az előadást követően.

Szécsi Saci: Aquarius

"Ne fogjon senki könnyelműen a húrok pengetésébe. Ez egy musical dal és ehhez sokkal több töltés kell. Aggódom érted a tesóddal Saci…" – így értékelte Malek Andrea a 16 éves versenyző előadását.


Caramel csapatának versenyzői:


Nguyen Anh Quan: Next To Me

Emeli Sande dalával Quan fantasztikus hangulatot teremtett, Mestere, Caramel elismerően értékelte: "Megtöltötted a színpadot, betöltötted a teret, nagyon büszke vagyok rád!"

Berkes Olivér: Love On Top

Beyonce dalát gyönyörű táncosokkal adta elő a Voice színpadán Olivér, Mező Misi mégis úgy érezte, nem volt önbizalma a produkció közben az énekesnek: "Hidd már el magadról, hogy Te egy jó pasi vagy. Rémület volt az arcodon. Énekeltél már jobban is, de tegyük hozzá, ez egy nagyon nehéz dal."

Henderson Dávid: So Sick

"A tánc egy kicsit olyan volt, mintha én tanítottalak volna..." - így kezdte az értékelést Caramel, ám Malek Andrea gyorsan megnyugtatta a fiatal énekest, az éneklés nagyon jól sikerült...

Gájer Bálint: Wonderwall

"Úgy vettem észre, hogy az egész stúdió szvingelt. Döbbenetes, hogy mennyire el tudod repíteni az embert a múltba. Evvel a hanggal akármit eltudnál énekelni." – sommázta véleményét Somló Tamás.



Mező Misi csapatának versenyzői:

Veres Mónika: Maradj velem

Az énekes legnagyobb kritikusa, Malek Andrea a Korál lírai dalának előadása után így értékelt: "Úgy látom, hogy Móni egy nagyon kemény és férfias egyéniség, de amit ma csinált az törékeny volt. Köszönöm szépen."

Bűdi Szilárd: You Can Leave Your Hat On

"Pont annyira voltál ripacs, férfias és szexi, amennyit megkövetel ez a dal." Így értékelte Mező Misi Szilárd forró hangulatú produkcióját. A többi Mester bőszen helyeselt...

Szécsi Böbe: We Found Love

Rihanna sikerdalával Böbe meggyőzte a Mestereket - noha Caramel érezte, hogy ez nem a lány stílusa, mégis megemelte kalapját a produkció előtt. Mező Misi a lány lélekjelenlétét dicsérte.

Pál Dénes: Most múlik pontosan

Nemcsak a közönséget, de Caramelt is lenyűgözte a sármos énekes előadása: "Ezt a dalt sokan énekelték már, de tőled tetszik a legjobban. Tökéletes prizma voltál, a dal általad egy teljesen új fénytörést kapott."



Malek Andrea csapatának versenyzői

Schwartz Dávid: Euphoria

Loreen dalával állt színpadra az énekes és hatalmas sikert aratott. Mező Misi azonban az értékelésnél váratlan kérdéssel állt Malek Andrea elé: "Miért akarsz belőle dívát csinálni? Ő egy tökös pasi!"

Schrott Péter: What Do You Want From Me

A rocker lenyűgözte a közönséget Adam Lambert dalával, Malek Andrea és Caramel is nagyra értékelte az előadást - utóbbi Mester azt is megjegyezte, örömmel hallotta, hogy Péter nemcsak az "old school" rockot tudja énekelni.

Torzsa Gabriella: A tranzisztorkor hajnalán

Malek Andrea elégedetten értékelte énekesét: "Egy kis művésznőt láttam a színpadon. Titokzatos alkat, mindenképp nagy jövője van, ha elhiszi és akarja."

Nádor Dávid: Freedom

"Én jobban éreztem a táncosoknál a szabadságot mint nálad…" - kezdte Mező Misi az értékelést, ám csakhamar letorkollta őt Caramel és Malek Andrea, akik kifejezetten úgy érezték, Dávid tökéletesen rátalált erre az életérzésre a színpadon.


A szavazás lezárása

Elsőként Malek Andrea csapatánál került sor a szavazás lezárására. A közönség szavazatával azonnal tovább jutott Nádor Dávid és Schwartz Dávid. Andreának Torzsa Gabi és Schott Péter között kellett döntenie, és úgy döntött Pétert viszi tovább.
Ezt követően Somló Tamás csapatánál zárták le a szavazást. A közönség szavazatának köszönhetően tovább jutott Husnullina Regina és Weisz Viktor. Somló Tamás Czverovszky Heni és Szécsi Saci közül  Saci mellett döntött,
Majd Mező Misi csapata következett. A nézőknek köszönhetően tovább jutott Veres Mónika és Pál Dénes. Mező Misi döntött Bűdi Szilárd és Szécsi Böbe között és úgy döntött Böbét szeretné tovább vinni.
Végül Caramel csapatánál is lezárták a szavazást. A nézők tovább juttatták Berkes Olivért és Henderson Dávidot. Caramelnek Nguyen Anh Quan és Gájer Bálint között kellett dönteni, és ő Bálintot választotta.





Forrás: tv2.hu




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése