2012. december 28., péntek

A Voice - 2. élő adása

A második élő adásban is hasonlóan az előzőhöz a Mesterek 3-3 versenyzője áll színpadra, de minden csapatból kiesik 1-1 versenyző.
Egy-egy csapatból a nőzők szavazatai alapján a legtöbb szavazatot kapott énekes tovább jut, míg a másik kettő között a Mester dönti el, ki juthat tovább.


Szabó Kimmel Tamás: A Little Less Conversation

A Voice műsorvezetője egy pörgős Elvis nótával nyitotta a gigantikus show második élő adását.



Malek Andrea csapatának versenyzői

Bakonyi Zsolt : When I Get You Alone

A Voice második élő showját Malek Andrea csapata nyitotta – Zsolt Robin Thicke dalával lépett színpadra. A Mestereket nem nyűgözte le a produkció, Somló Tamás egyszerűen csak annyit mondott: "A koreográfia jobb volt mint te".

Schrott Péter: I Don' t Wanna Miss A Thing

Az Aerosmith dalával Péter meggyőzte a Mestereket, ám Mező Misi képtelen volt napirendre térni az énekes "cicafiús rockernézése" felett...

Torzsa Gabi: Thicki, thicki

„Én egy húsz éves fiatal lányt látok a színpadon, aki hajlandó arra, hogy egy szürke egérből átváltozzon sassá” – így értékelte Mestere, Malek Andrea Gabit, aki Palya Bea dalával lépett a közönség elé. A produkció hatalmas sikert aratott, Caramel lélekben visszarepült az időben, az előadás megidézte számára gyermekkorát, képzeletben látta, amint anyukája húslevest főz régi otthonukban...


Somló Tamás csapatának versenyzői

Husnullina Regina: Girl On Fire

Regina zongora mögött ülve adta elő Alicia Keys dalát - produkciójával azonnal lehengerelte a Mestereket. Caramel így kezdte értékelését: "Együtt ünnepeltük, hogy nincs világvége..." Az előadás Malek Andreát olyannyira megérintette, hogy bevallotta, már nem kételkedik Regina rátermettségében.

Kriszta Réka Piroska: Belehalok

Somló Tamás csapatának oszlopos tagja hatalmas bátorságról tett tanúbizonyságot, amikor saját átiratában adta elő Majka nótáját. A különleges produkciót minden Mester nagyra értékelte - Mező Misi ismét megragadta az alkalmat, hogy néhány szót ejtsen az énekes tekintetének kifejező erejéről...

Weisz Viktor: Emlékül

A Neoton Família legendás dalával lépett színpadra Viktor - a lírai előadást a nézők és a Mesterek is meghatottan hallgatták. A legérzelmesebb kritikát Malek Andrea fogalmazta meg: "Nagyon szeretem, ahogy Viktor egy pillanat meg tudja tölteni a teret. Ezt csak szívvel és lélekkel lehet megtenni..."


Mező Misi csapatának versenyzői:

Pál Dénes: Je Suis Le Memme

Egy francia dallal állt a Voice színpadára a fiatal énekes, aki előadását egykori párbaj-társának, Agárdi Szilvinek ajánlotta. A különleges produkció egyaránt lenyűgözte a közönséget és a Mestereket, Somló Tamás meg is jegyezte: Dénes már a harmadik stílust mutatja be, amivel bizonyítja, nem csak egy mélyhangú Dörmögő Dömötör.

Pákai Petra: Baby One More Time

Britney Spears világsikerű dalát fantasztikus táncos csapattal adta elő Petra, ám a várt siker elmaradt. Caramel őszintén kimondta azt, amit gondolt: "Ez inkább egy paródia volt. Engem sokkoltál."

Bűdi Szilárd: Come Undone

A rock fenegyerekének nótájával lépett a közönség elé Szilárd, ám Robbie Williams dalának előadása után Caramel és Somló is azt javasolta neki, hogy kanyarodjon inkább vissza a blues világához.


Caramel csapatának versenyzői:

Gájer Bálint: Black or White

Michael Jackson dalát különleges, szvinges feldolgozásban adta elő a Voice énekese. Caramel teljesen a produkció hatása alá került és így értékelt: "maga vagy a minőség, pontos vagy, mint az óramű."

Karai Anna: Chop Suey

Felkavaró előadással készült Caramel énekese a Voice élő műsorára - Anna a System Of A Down dalával robbantott a stúdióban. A Mesterek közül egyedül Mező Misi nem értékelte nagyra azokat a showelemeket, amelyeket Anna bevetett a siker érdekében.

Henderson Dávid: Incomplete

A Backstreet Boys lírai dalát egy lélegzetelállító technikai megoldásnak köszönhetően a színpad felett lebegve adta elő a fiatal énekes. Produkciója meghatotta a Mestereket, Malek Andrea ismét elmondta, Dávid hangja varázserőként hat rá.

A produkciók után

Így készültek a karácsonyra a Voice énekesei - Videó

A versenyzők az ünnepek előtt rengeteget dolgoztak azért, hogy a show-ban a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák. A zsúfolt programba azért belefért egy közös vacsora is, ahol közelebbről is megismerkedhettek egymással az énekesek.



A szavazás lezárása

Először Malek Andrea csapatának versenyzői között dőlt el a mai verseny, a nézők Schrott Pétert juttatták tovább, Andrea pedig Torzsa Gabival szeretné folytatni a versenyt, ezért Bakonyi Zsoltnak kellett búcsúznia.
Ez követően Somló Tamás csapatára való  szavazást állították le. A közönség Weisz Viktort juttatta tovább. A Mester Husnullina Reginát választotta és Kriszta Réka Piroskának ért véget a verseny.
Majd következett Mező Misi csapata,ahol leállították a szavazást. A közönség Pál Dénesnek adott bizalmat. Mező Misi pedig Büdi Szilárdnak, így Pákai Petra búcsúzott a Voice versenyétől.
Végül Caramel csapatánál is lezárták a szavazást, Ahol Hendersen Dávid jutott tovább a közönség bizalmával. A másik két énekes közül pedig hosszas vívódás után Gájer Bálintot válsztotta Caramel, így Karai Annának véget ért a verseny a Voice színpadán.



Forrás: tv2.hu




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése