2012. december 21., péntek

A Voice - 1. élőadása

Az első élőadásban a Mesterek 3-3 versenyzője áll színpadra, de minden csapatból kiesik 1-1 versenyző.
Egy-egy csapatból a nőzők szavazatai alapján a legtöbb szavazatot kapott énekes tovább jut, míg a másik kettő között a Mester dönti el, ki juthat tovább.


Szabó Kimmel Tamás: Feeling Good

A Voice első élő show-jának frenetikus hangulatát a műsorvezető váratlan belépője, a Feeling Good előadása alapozta meg.



Caramel csapatának versenyzői:

Nguyen Anh Quan: One Day

Caramel csapatának mindig vidám, bolondos kedvű tagja állt elsőként a show színpadára és Asaf Avidan dalával hatalmas sikert aratott.


Berkes Olivér: Home

Michael Bublé dalával magabiztosan állt a nézők elé a fiatal énekes, ám előadása megosztotta a zsűrit. Míg Malek Andrea a szenvedélyességet hiányolta, addig Caramel megköszönte az élményt Olivérnek.


Mohamed Fatima: All I Want For Christmas is You

Az énekesnő felkészülését komoly betegség hátráltatta, ám nem adta fel és vállalta, hogy színpadra áll Mariah Carey dalával. Bár a zsűri igyekezett megértő lenni, szinte mindegyikük megjegyezte, Fatimától többet vártak.


Malek Andrea csapatának versenyzői

Schwartz Dávid: Something' s Gonna Hold On Me

Rendhagyó énekpróbán készült Dávid a mai dalra: Malek Andi saját bécsi otthonában látta vendégül az érzékeny fiatalembert, akire óriási hatással volt Andi közvetlensége. A jóhangulatú közös munka meghozta a gyümölcsét, a zsűrit teljesen lenyűgözte Etta James és Christina Aguilera dalának előadásával.


Nádor Dávid: Penelopé

Diego Torres gyönyörű dalával lírai pillanatokat varázsolt a Voice színpadára az Argentínában felnőtt fiatal énekes. Noha a zsűri férfitagjait csak mérsékelten varázsolta el a produkció, Malek Andrea meghatottan köszönte meg Dávidnak az élményt.


Schweitzer Dóra: Big Black Horse And The Cheryy Tree

A Párbajon nagyon nehéz dolga volt Schweitzer Dórának: ellenfele kishitűsége rá is átragadt, ám Malek Andrea úgy gondolta, helye van a csapatában. Mestere saját otthonában látta vendégül a lányt, hogy bátorságot és hitet öntsön belé. Dórának sokat jelentettek ezek a pillanatok és a felkészülést követően magabiztosan lépett a színpadra, ám produkciója nem hozott átütő sikert.


Somló Tamás csapatának versenyzői:

Czerovszky Heni: Legyen ünnep

Bár már húsz éve van a szakmában és a legnagyobbakkal dolgozott együtt, a nagyközönség csak most ismerhette meg Henit, aki egy igazi életművész. A Voice színpadára Katona Klári legendás dalával lépett. Míg Malek Andrea, Caramel és Somló Tamás szuperlatívuszokban beszélt az előadásról, addig Mező Misi megjegyezte, hogy neki hiányzott belőle a meghitteség.


Dózsa Erik: Szeretlek valamiért

A Meghallgatáson csak Somló Tamás fordult meg Eriknek és a Párbajon sem sikerült lenyűgöznie a Mestereket. A fiatal énekes most azzal a szándékkal állt a színpadra, hogy bebizonyítsa, ott a helye a legjobbak között. Az előadás után a zsűri úgy vélekedett, Mester Tamás dalával Erik túlvállalta magát.


Szécsi Saci: Michelle

A felkészülés alatt komoly műtéten esett át Szécsi Saci és még az is kérdéses volt, hogy vajon színpadra tud-e állni. A fiatal lány azonban gyorsan összeszedte magát az operáció után. A Voice színpadára a Beatles legendás dalával lépett és Malek Andreát ismét azonnal elvarázsolta.


Mező Misi csapatának versenyzői:

Szécsi Böbe: Angel

Az ikerlányok csöndesebbik tagja Sarah McLahan gyönyörű dalával lépett a közönség elé. Mestere, Mező Misi könnyezve hallgatta az előadást és úgy tűnt, a zsűri többi tagját is megérintette az angyali produkció.


Gyöngyösi Tamás: Christmas Is All Around

A laza srác miatt nem csak Malek Andrea aggódott: a Párbaj után Mestere "megfenyegette", hogy ha nem szedi össze magát, akkor repülni fog. Tamást mindez arra ösztönözte, hogy bebizonyítsa Misinek: helye van a Voice színpadán. Billy Mack nótájával Tamás azonnal felpörgette a közönséget, még Malek Andrea is pozitív kritikával kezdte értékelését.


Veres Mónika: Joyful, Joyful

Mező Misi csapatának oszlopos tagja azzal a szándékkal érkezett a Voice versenyébe, hogy végre megmutassa milyen a felnőtt, maximalista, ízig-vérig énekesnő Mónika. Előadásával rabul ejtette a stúdió közönségét - Malek Andrea és Caramel azonban úgy érezte, valami fontos még hiányzott a produkcióból...



A versenyzők után Király Linda és Horváth Charlie lépett színpadra és Cserháti Zsuzsa legendás dalát, a Különös szilvesztert adta elő.



Az extra produkció után először Somló Tamás csapatának szavazását állította le a műsor vezető.
A közönség szavazatok alapján Szécsi Saci jutott tovább Somló Tamás pedig Czerovszky Henit viszi tovább a versenyre és Dózsa Erik búcsúzott a versenytől.

Ezután Malek Andrea csapatánál állították le a szavazást. A közönségszavazatok alapján Nádor Dávid jutott tovább. Andrea pedig Schwartz Dávidot választotta így az ő csapatából Schweitzer Dóra távozott.

Következett Caramel csapata, ahol a közönségszavazatok alapján Berkes Olivér jutott tovább, a Mester pedig a fiatal Nguyen Anh Quan-t választotta Fatimának kellett távoznia a versenyből.

Végül Mező Misi csapata következett. Szécsi Böbe azonnal továbbjutott a közönség szavazatai alapján. Misi pedig Veres Mónikát választotta, akit tovább visz a versenyben, Gyöngyösi Tamás számára itt véget ért a verseny.




Forrás. tv2.hu




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése